Nakon što je 2014. godine prekinula jednogodišnju vezu s umjetnikom Dustinom Yellinom, 37-godišnja glumica Michelle Williams, zvijezda serije ‘Dawson’s Creek’ te filmova ‘Planina Brokeback’  i ‘Moj tjedan s Marylin’ dugo je bila sama. Michelle je vezu s pet godina starijim Dustinom držala u strogoj tajnosti pa ih se rijetko moglo vidjeti u javnosti. Glumica je i inače poznata po tome da drži do svoje privatnosti, pa ne voli pričati o svom ljubavnom životu. Ipak, većina njezinih partnera bila je iz filmskog svijeta, a njezin je novi odabranik financijski savjetnik Andrew Youmans.

Michelle i Andrew navodno su zajedno duže nego što se mislilo, a nagađa se kako se par planira i vjenčati. 'Michelle svoj privatni život ne želi izlagati očima javnosti, pa je odlučila da neće govoriti o vezi s Andrewom. Njih dvoje su vrlo sretni zajedno, a Michelle već neko vrijeme na prstu nosi dijamantni prsten u obliku srca. Ipak, nije željela potvrditi niti demantirati nagađanja o zarukama', rekao je za strane medije izvor blizak glumici.
Andrew i Michelle prvi put su zajedno viđeni u Rimu u srpnju 2017. godine. Njezina najpoznatija veza je ona s kolegom glumcem Heathom Ledgerom s kojim je 2005. godina dobila kćerku Matildu. Par je prekinuo 2007. godine a kad je par mjeseci nakon prekida Heath nađen mrtav uslijed, kako se ispostavilo, slučajnog predoziranja, glumica je otkrila kako je izgubila ljubav života. Nakon Heatha, bila je u vezama s redateljem Spikeom Jonzeom te glumcem Jasonom Segelom, poznatom iz serije ‘Kako sam upoznao vašu majku’, ali iako su veze djelovale ozbiljno, nisu potrajale. Autor: T.O. Fotografije: Profimedia