Bilo da ste još uvijek na moru ili ste se vratili s godišnjeg odmora, vaša kosa (i uz najbolju njegu) sasvim sigurno žudi za dubinskom regeneracijom, hidratizacijom, jačanjem vlasi i povratkom njezina sjaja. Poznato je, naime, da se kosa na suncu zagrijava, a kada se to događa njezin vanjski ili zaštitni sloj se širi i ‘otvara’. Tako otvorena kosa postaje ranjiva, a najugroženiji dijelovi su njezin pigment, odnosno umjetni pigment ako je kosa obojena. Pri tome nemojte zaboraviti da je vanjski sloj kose kod obojene i tretirane kose već od prije oštećen tretmanom. Dakle, samo sunce kosu oštećuje toplinskim djelovanjem. Ako tome dodate djelovanje morske soli ili klora iz bazena koji će nagristi unutarnji sloj kose (fibrilni sloj) na dobrom ste putu da vam se kosa na suncu još više ošteti. Ovi noviteti na našem tržištu 'krojeni su' upravo po mjeri potreba naše kose tijekom i nakon ljeta! Garnier Fructis Iz Garniera stiže novi Fructis, linija proizvoda inspirirana prirodnim sokovima punim hranjivih tvari i moćnih sastojaka za jačanje kose. Poboljšane formule s dokazanom učinkovitošću predstavljaju istinsku renovaciju u njezi kose. Uz savršeni novi izgled, ovi proizvodi dolaze u čak šest linija. SOS Repair linija obogaćena ekstraktom ulja amle i kerafilom, obnavlja površinska oštećenja vlasi i ispunjava pukotine nastale vanjskim utjecajima. Color resist je obogaćen acai bobicama i polifenolima njeguje, hrani i štiti obojenu kosu, pružajući joj sjaj. Oil repair 3 linija spaja 3-gliceride i korisna svojstva 3 ulja za njegu kose: masline, avokada i karite. Trenutno hrani i obnavlja kosu, čineći je mekom i sjajnom. Grow strong linija obogaćena prirodnim ekstraktom jabuke i ceramidom, potiče obnavljanje čak i najslabije kose sklone lomljenju. Jača kosu vraćajući joj snagu i punoću. Pure Fresh šampon obogaćen ekstraktom krastavca čisti višak masnoće s kose i tjemena te pruža dugotrajan osjećaj svježine. Strength & Shine 2 u 1 šampon s regeneratorom obogaćen prirodnim ekstraktima grejpa i limuna, jača kosu od korijena i daje joj sjaj. Namjenjem je normalnoj kosi. Anti-Dandruff 2 u 1 šampon s regeneratorom obogaćen ekstraktom zelenog čaja, limunove kore i cink piritionom s antibakterijskim djelovanjem, smanjuje perut i vraća kosi sjaj.

Subrina Professional 11 u 1 – All in one spray terapija za kosu SP 11 u 1 pruža 11 ključnih stvari za lijepu i njegovanu kosu. U isto vrijeme ovaj proizvod revitalizira i jača kosu, daje joj briljantni sjaj, štiti boju, hidrira kosu i tjeme, vlasi čini elastičnima, u svom sastavu ima formulu za frizz-control, lakše raščešljavanje, zaglađivanje vlasi i pripremu za stiliziranje. Na kraju ovaj proizvod štiti vrhove kose od neugodnog cvjetanja. Način primjene: Sprej dobro promućkajte i nanesite na kosu po cijeloj duljini. Lagano umasirajte u kosu i krenite sa svakodnevnom rutinom. Proizvod nije potrebno ispirati, a lako ga možete koristiti i nekoliko puta između pranja, naravno ukoliko ne koristite proizvode za stiliziranje kose.

Vrijeme je za dubinsku regeneraciju kose uz hit proizvode
Story 

Douglas Hair Protein Repair Oil Tretman Ulje za kosu izvrsno štiti i njeguje vašu kožu. Posegnite za Douglas Hair Protein Repair Oil Tretmanom (150 ml – 79,90 kn) koji će umiriti i nahraniti vaše suhe vrhove. Nakon nanošenja, povežite kosu u nisku pundžu kako bi se ulje što bolje upilo u vašu kosu.

Vrijeme je za dubinsku regeneraciju kose uz hit proizvode
Story 
N. P. Fotografija Profimedia