Vrlo emotivan dan u obitelji Beckham, a najsretniji je bio David

U obitelji Backham svi su se trudili na Dan očeva poručiti tati Davidu kako ga jako vole i kako je najbolji tata na svijetu

“Trenuci koje dijelim s djecom su nevjerojatno posebni. Bilo da se zajedno smijemo kad mi prepričavaju što im se dogodilo u školi, kad im čitam njihovu omiljenu priču prije spavanja ili smo zajedno na odmoru. Kroz moj rad
u UNICEF-u upoznao sam toliko inspirativnih očeva diljem svijeta, očekva koji žele osigurati svojoj djeci najbolji početak u životu te učiniti sve kako bi im pružili podršku i ljubav koja im je potrebna, čak i kada se suočavaju s velikim izazovima.” Tako je na svojem Instagram profilu povodom Dana očeva, koji se obilježio u nedjelju, napisao David Beckham, otac četvero djece i jedan od onih tata koji provodi puno vremena s djecom, znajući koliko je to važno za njihovo psihičko zdravlje, ali i općenito životnu sreću.

Hoće li muškarci pasti na kozmetičku liniju Davida Beckhama?

No i drugi članovi ove planetarno popularne obitelji na društvenim su mrežama željeli odati javno priznanje tati Davidu. “Najbolji tata na svijetu! Volimo te!”, napisala je Victoria Beckham.

The best daddy in the world!!! We all love u so,so much 💕💕💕 X kisses from us all x 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Sin Brooklyn objavio je fotografiju sebe još jako malog kako ga tata nosi na ramenima uz komentar kako je David uvijek uz njega i kako mu je velika podrška u svemu što radi.

Na tatu je ponosan i Romeo.

Guess I have competition @davidbeckham 😜

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on

Autor: D. P.
Fotografije: društvene mreže

OVO SE NE VIĐA ČESTO Fotografije zvijezda i njihovih obitelji

Preporučujemo