"Trenuci koje dijelim s djecom su nevjerojatno posebni. Bilo da se zajedno smijemo kad mi prepričavaju što im se dogodilo u školi, kad im čitam njihovu omiljenu priču prije spavanja ili smo zajedno na odmoru. Kroz moj rad u UNICEF-u upoznao sam toliko inspirativnih očeva diljem svijeta, očekva koji žele osigurati svojoj djeci najbolji početak u životu te učiniti sve kako bi im pružili podršku i ljubav koja im je potrebna, čak i kada se suočavaju s velikim izazovima." Tako je na svojem Instagram profilu povodom Dana očeva, koji se obilježio u nedjelju, napisao David Beckham, otac četvero djece i jedan od onih tata koji provodi puno vremena s djecom, znajući koliko je to važno za njihovo psihičko zdravlje, ali i općenito životnu sreću.

&hl=en No i drugi članovi ove planetarno popularne obitelji na društvenim su mrežama željeli odati javno priznanje tati Davidu. "Najbolji tata na svijetu! Volimo te!", napisala je Victoria Beckham.

&hl=en Sin Brooklyn objavio je fotografiju sebe još jako malog kako ga tata nosi na ramenima uz komentar kako je David uvijek uz njega i kako mu je velika podrška u svemu što radi.

&hl=en Na tatu je ponosan i Romeo.

&hl=en Autor: D. P. Fotografije: društvene mreže