IKEA Hrvatska je na terasi Supercaffea opremila IKEA Zimsku zonu za chillanje – jedinstveni dnevni boravak u centru Zagreba te vas ovu subotu, 09. prosinca, od 10 sati poziva na druženje uz slasne zalogaje švedskih blagdanskih delicija koje će začiniti plesna glazba DJ Saše Šoštarića.

  Uz inspirativna rješenja pomoću kojih svoj dom možete prometnuti u raskošnu blagdansku oazu, u IKEA Zimskoj zoni se možete opustiti i odmoriti na udobnim sofama, pod brojnim zvjezdicama koje krase krov terase. Šalica tople kave, čaša pjenušca ili kuhanog vina doprinijet će opuštajućoj atmosferi, a uz najnovije brojeve magazina Story, StoryBook, Cosmopolitan i Elle, terasa je mjesto na kojem možete prolistati i aktualni IKEA katalog te doznati sve informacije o događanjima i popustima u robnoj kući IKEA Zagreb.
  Taman kad se opustite uz naš slasni doručak, popijete kavu ili kuhano vino i ugrijete nožice uz plesne ritmove, prije nego se odlučite na daljnji đir po gradu, počastiti ćemo vas i s promocijom autentičnog švedskog brenda za njegu kože – Barnängen.
Misao vodilja promocije novog švedskog kozmetičkog branda Barnängen jedna je riječ poznata svim Šveđanima: "lagom". Ona znači osjećaj ravnoteže i životnog zadovoljstva: Ni preveliko niti premaleno. Ni previše niti premalo. Drugim riječima — baš kako treba. Barnängen vjeruje da se ljepota stvara u trenutku kad se osjećate "baš kako treba" – pouzdano, autentično i uravnoteženo. Barnängen misija zato je pružanje uravnotežene njege za divno uravnoteženu kožu. Ovaj novi brend na naše tržište donosi Henkel, koji će vas svojim poklonima opustiti, ali i napuniti energijom za ostatak dana.
Ne brinite, i ove subote tu su Djed Mraz i mrazice koji su zaduženi za osmjehe, ples i fotkanje, kao i naša poznata lica i Superseniori kojima već lagano prelazi u tradiciju posjećivati subotnju špicu u Story Supercaffeu. Foto: Robert Gašpert, Danijel Pavelić, Promo