Vojnički uzorak i zagasite boje bile su glavna inspiracija modnog dizajnera Zorana Aragovića za njegovu aktualnu kolekciju, simboličnog naziva War(m) čije je zaštitno lice pjevačica i spisateljica Nives Celzijus. Upravo je ona po Zoranovom mišljenju utjelovljenje ženstvenosti i seksepila koji u kontrastu s grubom i pomalo "dječačkom" odjećom daje savršeni spoj.

- Nives smo odlučili prikazati na jedan potpuno drugačiji način od onog na koji smo navikli, dok smo frizurom i make up-om htjeli dočarati dojam starog Hollywooda. Drago mi je što se Nives odlično osjećala u mojim kreacijama i što je pristala na ovakav svojevrstan izazov i za nju i za mene - rekao je Zoran koji je povezao zanimljive uzorke i boje poput smeđe, tamnoplave i ljubičaste na njemu svojstven način.
Story 1847
Nit vodilja cijele kolekcije je pokazati kako i military estetika može biti romantična i ženstvena, a posebno za ovu priliku dizajner brenda BiteMyStyle osmislio je i glamuroznu večernju haljinu, koristeći sve elemente kolekcije, s naglaskom na siluetu. Napisala: N.K. Foto: Šime Eškinja, Instagram