WOW! Ova 63-godišnja slavna mama pozirala s kćerima, a izgleda im poput sestre

Manekenka Christie Brinkley 2. veljače proslavila je 63. rođendan, a ovih je dana na jednj promociji pozirajući sa svojim kćerima pokazala da je godine zaobilaze u velikom luku

Slavna američka manekenka Christie Brinkley  početkom veljače je napunila 63 godine, no nikada to ne bismo rekli. Brinkley se u četvrtak sa kćerima Sailor i Alexom Ray pojavila na promociji magazina Sports Illustrated. No, nitko nije gledao u njezine kćeri već u senzacionalnu Christie od koje godine jednostavno bježe.

Je li moguće da ova poznata manekenka ima već 63 godine!

Christie je pozirala na crvenom tepihu odjevena u crveni kobinezno koji joj je pristao poput salivenog raspustivši svoju dugu plavu kosu te nije skidala osmijeh s lica. Christie ne skriva tajnu svog mladolikog izgleda, ističe da najviše zahvaljuje genetici, ali napominje i da se u životu mnogo odricala za svoj izgled. Već godinama je veganka te izuzetno mnogo pozornosti posvećuje zdravoj prehrani. Također smatra da je svakodnevna aktivnosti izuzetno važna: ‘Kada navršite šezdesetu, bitno je stalno se kretati, jer u suprotnom počinjete propadati. A zahvaljujući mladolikom izgledu Christie i dan danas povremeno snima editorijale.

Foto: Guliver Image / Getty Images

ISFURALA NAJNOVIJI TREND Ovakve hlače još niste vidjeli

Preporučujemo