Svijetle boje oduvijek su bile pun pogodak ljeti. Kad ih se upari s njegovanom preplanulom kožom i trendi modnim dodacima uspjeh je zagarantiran. Suprotno očekivanjima, domaće su trendseterice ovih su dana iz svojih ormara izvukle sakoe i učinile ih više seksi nego ikada prije. Severina je nedavno pozirala u bijelom sakou ispod kojeg je nosila seksi crni grudnjak i malene hlačice. Pri fotografiranju su je obasjale ljetne zrake sunca što je njezinu pozu učinilo još senzualnijom. Time je podsjetila je na putene Dalmatinke nekih minulih vremena.

☀ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

I voditeljica Marijana Batinić odabrala je trendi sako. Na krštenju svoje kćeri Eme zasjala je u bijelom sakou s naglašenim ramenima ispod kojeg je odjenula laganu bijelu bluzu. U ovoj seksi kombinaciji ponosno je pozirala uz supruga Mateja Pašalića i kćerkicu.
Moj muz i ja, prijatelja dva, godinu i po u braku... ❤️ #inastiniinasvili #loveandmarriage #marijanabatinic @matejpasalic A photo posted by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on
Na Eciji Ivušić sako nije nikada bio više seksi.Atraktivna plavuša, koja je svoje tijelo napornim vježbanjem dovela do savršenstva, nosi ga na golo tijelo. Duboki prorez jarko žutog sakoa naglasio je njezini preplanuli dekolte, a kratke hlačice u istoj boji otkrile su njezine utegnute noge.

Pile pikče dok ne dopikče... #saturday #nightout

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Poznate su dame pokazale da je klasičan sako itekkao poželjan odjevni komad za vruće dane. Može poslužiti kao ultra seksi haljinica, ukoliko se ispod njega ne nosi ništa, ali i zaštita od noćnog ljetnog povjetarca. Autor: A.S. Foto: Instagram