Glumicu Elizabeth Hurley godine i starenje kao da zaobilaze u širokom luku. Slavna glumica i u 52. godini mami uzdahe, a da stvarno izgleda odlično pokazala je objavom na svom Instagram profilu. Ova ljepotica i žena čiji se izgled zaista može nazvati nevjerojatnim, pozirala je u izazovnom crvenom bikiniju i savršenim dekolteom potpuno raspametila pratitelje na popularnoj društvenoj mreži. Elizabeth je samouvjereno pozirala pred kamerom dok je izlazila iz mora te poslala poljubac svojim brojnim obožavateljima koji nisu krili oduševljenje u komentarima. Iako je zagazila u šesto desetljeće života, svojim izgledom i fotografijama u bikiniju pokazuje da i dalje izgleda fenomenalno i da su godine samo brojka.

'Ti si sve zgodnija kako vrijeme prolazi, 'Kakva božica', 'Ti nemaš greške', 'Najljepša si žena u svemiru', hvalili su je, a bilo je i onih koji su je obasipali bračnim ponudama. Osim besprijekornog tijela Elizabeth je pokazala i lice bez bora, zbog čega joj nitko ne bi dao godine koje ima, pa mnoge žene zanima koje su tajne kojima zahvaljuje svoj mladoliki izgled.
Za nju su još odavno govorili da ima najljepše tijelo od svih slavnih Britanki te da je ona pravi primjer što zdrava prehrana u kombinaciji s tjelovježbom doista i znači. Iako svoju ljepotu može prije svega zahvaliti dobrim genima, i disciplina u prehrani i fizičkoj aktivnosti uvelike je utjecala na to da glumica Elizabeth Hurley i u 52. godini još uvijek može sama biti najbolji model za svoju liniju kupaćih kostima. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, Getty