I ovog ljeta donosimo vam ekskluzivnu kolekciju hrvatskih dizajnera kreiranu samo za vas prema najnovijim trendovima. Cool sunčane naočale s printom by Robert Sever 20.7.

Model naočala kojeg definitivno nose najpoznatije modne ikone osvježio je svojim printom Robert Sever. Odaberite romantične cvjetne okvire ili one u rokerskom stilu. Sandale by A'marie 27.7.
Gumene sandala polako osvaja modni svijet. Ovog ljeta našle su se i u Storyjevoj kolekciji u kreativnom dizajnu A'marie koji je inspiriran ženstvenim šarmom. Kao stvorene su za šetnje po plaži ili kavice u gradu. Možete ih pronaći u nježnoj puderastoj boji ili atraktivnoj smaragdno zelenoj, u veličinama od 36 do 40. Tunika by Ivica Klarić 3.8.
Modni must have za plažu u praktičnom i jednostavnom dizajnu Ivice Klarića. U storyjevoj kolekciji potražite je u 3 boje – roza, narančasta i tamno plava s uzorkom – u veličinama S/M i M/L koje dodatno možete prilagođavati vezanjem rubova tunike. Zabljesnite na popularnim beach partyjima u dizajnerskoj haljinici! Majica by TeoP 10.8.
Ne propustite posljednju u kolekciji pamučnu majicu na bratelice dizajnera Tea Perića s neodoljivom plavom mašnicom. Nosite je sa stilom tijekom cijele godine - uz kratke hlačice, traperice ili u elegantnoj varijanti ispod sakoa. U veličinama S,M i L.