Prva dama Bijele kuće, Melanija Trump, već je navikla sve na modne kombinacije o kojima se danima priča. No sve do današnjeg posjeta Francuskoj, uvijek je nastojala odabrati decentne boje odjeće i ne isticati se ekstravagantnim kombinacijama - baš kako i priliči supruzi jednog predsjednika. No, nakon što je sa suprugom Donaldom Trumpom danas sletila na pariški aerodrom sve je ostavila - bez teksta. Melanija je, naime, odabrala crveni kostim s potpisom slavne modne kuće Christian Dior i crvene stileto cipele!

Melania i njezin stilist Hervé Pierre s posebnom su pažnjom odabrali ovaj brend kao posvetu gradu i proslavi 70-tu obljetnice kuće Dior.
Pierre je u intervjuu za WWD rekao: "Dior je zauvijek vezan za Francusku, to je ime koji je već postalo dio fransuckog rječnika". Prilagođeni blazer od vunenog materijala savršeno je istaknuo Melanijan struk, dok je midi suknja dužine ispod koljena upotpunila njezin elegantan look. Monokromatski izgled zaokružila je s parom crvenih stileto cipela i velikim sunčanim naočalama. N. P. Fotografije Guliver/Shutterstock i Profimedia