Lijepa Ljupka Gojić Mikić proživljava posljednje dane trudnoće, a u posljednje vrijeme sve više dokazuje kako joj ona ne predstavlja nikakvu prepreku u svakodnevnom životu. Manekenka i dizajnerica s pratiteljima je podijelila fotografiju koja je izazvala samo pozitivne komentare.

Ako postoji trudnica koja izgleda onako kako bi većina žena željela izgledati u drugom stanju, onda je to definitivno Ljupka. Simpatična majka dviju djevojčica unatoč trudnoći izgleda besprijekorno, a trbuh joj pristaje uz nježne crte lica na kojemu se vidi poznati 'trudnički sjaj'. Supruga Mihaela Mikića odjenula je šarenu pletenu vestu koju je sparila s uskim hlačama od trapera i bež gležnjačama koje su upotpunjene žutim remenčićima. Osim što su se svi složili kako Ljupki trudnoća nevjerojatno pridonosi dobrom izgledu, njezina vesta izazvala je velik interes među pratiteljicama njezina profila.
Jedan od naših najuspješnijih modela na svijetu izgleda odlično, a tako se i osjeća. Nedavno je više od 24 sata provela u zrakoplovu jer se nakon devet godina života u Japanu, gdje njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić igra za klub Sanfrecce Hiroshima, s djevojčicama Janom Siennom i Milom Amelie vratila u rodni Zagreb. S kćerima se privikava na novi način života u Hrvatskoj te broji tjedne do rođenja njihove treće mezimice Mari. Autor: A.S. Foto: Instagram