Iako se čini kao će Alka Vuica zauvijek biti mlada zbog svog dinamičnog karaktera i vedrog duha, popularna pjevačica ipak muku muči s godinama. Domaćom scenom pali i žari i žari već čak 40 godina, a danas na sebe gleda kao na mudriju i pametniju ženu. Iako je zadovoljna trenutnim životom, Alka bi se najradije vratila u dane kada je imala 30 godina.

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

'Mislim da je totalna glupost to da su pedesete najbolje godine, lažu svi koji tako kažu. Meni je razdoblje od tridesetih do četrdesetih bilo super. Mislim da su to fantastične godine za ženu, jer je na neki način zrelija. Premda volim i svoje lude dvadesete, to mi je isto bilo dobro. Ali sve iznad pedeset mi se uopće ne sviđa', rekla je kantautorica za In Magazin Nove TV.

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

Iako uglavnom nije pridavala pažnju starenju, u jednom trenutku naglo je shvatila da ga osjeća na vlastitoj koži. 'Dogodilo se to na skijanju na Vlašiću kada sam shvatila da sam ostarjela u mjesec dana. Rekla sam to prijateljici koja je starija od mene, a ona mi je rekla: 'Draga moja, to ti se tako dogodi. Nakon 50. si nekoliko godina mirna, onda opet skužiš da ti se sve opustilo i to tako ide', priznaje Alka i dodaje kako jedino što sigurno zna je da nikada više neće izgledati bolje no što je izgledala. Što se tiče održavanja linije, Alki zdravlje staje na put kada je u težak i redovan trening. 'Zapravo ne smijem trčati. Mogu voziti bicikl i raditi određene vježbe', kaže glazbenica koja ima protruziju diska te je odavno trebala operirati kralježnicu.

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

'Imam takav posao, živim takav život da zapravo puno i ne pazim na sebe. Jedino što si uvijek priuštim su neke dobre kreme, tretmani', ispričala je. Iako je danas vrlo lako pomladiti se zahvaljujući modernoj tehnologiji i kozmetici, Alka ipak nije pobornica ovakvih metoda. 'Pazim da ne pretjeram, imam već dosta dugo i dogovor za mali facelifting, ali me toga još strah. Međutim, nekako bih se voljela malo pomladiti. Odlučujem se svake godine. Ne bih htjela izgledati suludo plastično', priznala je 56-godišnjakinja. Autor: A.S. Foto: Instagram