Iako godina traje tek svega nekoliko dana, Žanamari Perčić iskoristila je svaki njezin dan radno. Naime, talentirana pjevačica s krajem prošle godine snimila je materijale za novi spot za pjesmu 'Život je lijep', a sve je snimila u samo jednom danu. 'Spot za najnoviju pjesmu snimali smo u jednoj vili u u Gornjim Tučepima. Dugo smo tražili lokaciju jer smo htjeli nešto rustikalno, a kada smo ju pronašli, trebali smo čekati neki lijep i sunčan dan jer je i pjesma takva pa da sve bude kako treba. U spotu sa mnom glumi model i glumac Marko Bojić, a ljudi će me ovaj put vidjeti u nešto jednostavnijem, simpatičnijem i kućnijem izdanju za razliku od prethodnih, izazovnijih i glamuroznijih', ispričala je Žanamari za Story.hr. Pjesma će izaći sredinom siječnja, a nakon nje, Žanamari priprema i još jednu. 'Nisam snimala materijale samo za 'Život je lijep', već sam uz to snimila i kadrove za iduću pjesmu koju pripremam, tako da ću raditi punom parom', dodala je.

Pjevačica s mužem Joshuom živi na obali cijele godine pa je zima za nju zapravo nepoznanica, a zimovanja uglavnom izbjegava iz jednog razloga. 'Jako sam zimogrozna i ne volim zimovanja i hladnoću. Kako živimo na moru, nemamo baš priliku ni otići do Zagreba jer smo uvijek previše zaposleni i moramo paziti na kćer. Ipak, dolazit ću u Zagreb povodom promocije nove pjesme pa će mi to biti svojevrstan izlet zapravo', kaže kroz smijeh 36-godišnjakinja.
Joshua i Žanamari roditelji su malene Gabijele koju obožavaju i za koju su izrazito vezani. Kako je još malena, Žanamari koristi svaku priliku da bude s kćeri, a nikada ne bi mogla otići na neko dalje putovanje bez nje. 'Gabi je još malena i još nikada nije letjela avionom tako da putovanja koja zahtijevaju više od sat-dva vožnje avionom nikako nisu opcija. Nikada ne bih otišla npr. na Tajland i ostavila ju na čuvanje baki i djedu, tako da će naši izleti ipak pričekati još neko vrijeme', priznala je. Autor: A.S. Foto: Joshua Macks/ Instagram