Makaranka Žanamari Perčić pohvalila se novim prijateljstvom na Instagramu, a nju i njezinu novopečenu prijateljicu, pjevačicu Kristinu Vukas, spojila je upravo ta popularna društvena mreža. Naime, pjevačica je u opisu fotografije napisala kako se ona i Kristina već dugo prate, lajkaju i razmjenjuju poruke preko Instagrama, a između stalnih putovanja napokon su se našle u istom gradu u isto vrijeme i popile prvu zajedničku kavu. U to ime nazdravila je svim ženama i ženskim prijateljstvima.

Samo dan prije Kristina je objavila fotografiju sa Žanamari na svom Instagram profilu i potaknula pratitelje na nagađanja o duetu između ove dvije ljepotice. Mlada pjevačica nedavno je izbacila pjesmu pod nazivom 'Tease' na engleskom jeziku. Pjesma je snimljena u Americi i trenutno se distribuira po cijelom svijetu. Potpisala ju je izdavačka kuća iz New Yorka, Para music group te nas pod njihovom izdavačkom palicom čeka još mnoštvo Kristininih singlova, a možda i duet s novom prijateljicom.
Lijepa Žanamari nedavno je za Story.hr izjavila kako je presretna jer nema što joj se u životu nije ostvarilo do 35. rođendana. Ima sretan brak, supruga s kojim se odlično slaže i koji joj je ujedno i poslovni partner, preslatku kćerkicu Gabrijelu i karijeru, a sada i novo lijepo prijateljstvo. Autor: B.P. Foto: Instagram, Story arhiva