Žanamari Perčić na Instagramu se pohvalila modnom kombinacijom koja je ubrzo pala u drugi plan. Naime, pažnju krpicama ukrao je rub dojke koji se nazire ispod prekratke majice, kao i noge koje je pjevačica istaknula u poderanim hlačama od trapera.

Iako iako na sebi ima dugačke hlače i majicu dugih rukava, svejedno je uspjela pokazati svoju liniju koju je dovela u top formu. Premda je fotografija prvenstveno trebala biti u promotivne svrhe, pažnja je ipak usmjerena na tijelo 36-godišnjakinje pa su joj pratitelji ostavljali razne komentare u kojima neki hvale, ali neki i kritiziraju glazbenicu i njezin modni odabir.
Ovo nije prvi put da se Žanamari 'opekla' zbog svojih objava. Nedavno se našla na udaru kritika i optužbi da je umjetno povećala svoju stražnjicu. Pjevačica je pozirala u bikiniju i istaknula stražnjicu. Nagađanjima je odlučila stati na kraj objašnjenjem uz objavljen video u kojem je njezina pozadina u prvom planu: ‘Bilo je nekih razglabanja o mojoj guzi posljednjih dana po portalima pa evo jedan video ‘za inat’ kad nekima toliko smeta veličina moje guze. Čisto da otjeram hejtere sa svog profila', rekla je glazbenica u svoju obranu. Autor: A.S. Foto: Instagram