Lijepa se pjevačica ponovno putem svog Instagram profila pohvalila bujnim oblinama, ali je ovoga puta svu pozornost dobio njezin suprug Mario Perčić. Pjevačica je s pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju u novom seksi izdanju te komentirala da se u ovakvoj odjeći ne može osjećati drugačije nego lijepo.

Njeni su joj obožavatelji naravno odmah potvrdili da je stvarno prekrasna, a neki su se obratili i njezinom suprugu Mariju Perčiću, zabrinuti za njegovu reakciju. 'Maki, žena ti je savršenstvo divim ti se što imaš takvu ženu', bio je jedan od komentara. 'Maki dobro čuvaj tu predivnu ženu. To ti je dar od Boga', uslijedio je idući. 'Pa tebi sve pristaje da ostavljaš bez daha!!!', nizali su se komentari, a tada je jedan od fanova izrazio zabrinutost. 'A što će Maki reći?', napisao je. Marijev komentar nije trebalo dugo čekati. 'Ma šta ja glumim s tim fotkama na Instagramu, šta sad, evo - ŠTA!! Ali, super si, pliz lajkaj mi komentar...', komentirao je Maki.'Lajkala sam ti jer si takva slatkica', odgovorila mu je zaljubljena pjevačica. Da su u skladnom braku pjevačica je naglasila nekoliko puta rekavši kako unatoč tome što je u stalnoj strci s vremenom, sa suprugom živi u idiličnoj vezi u kojoj je sve prepuno strasti, bilo da se radi o ljubavi ili o svađi.
Žanamari ponovno golica maštu svojih fanova
Story 
‘Maki je zaista talentiran muž i ja ga, moram priznati, iskorištavam po tom pitanju. Pa kad pršti strast onda se nekad i posvađaš, ali na snimanju fotografija ili spotova nikada se ne svađamo, ja ga uvijek slušam. Nekad sam ja malo lijeni dio našeg dua’, rekla je nedavno Žanamari i dodala kako njezin suprug ne pati od ljubomore. Autor: T.O. Fotografije: Instagram i arhiva Story.hr