U pauzi snimanja RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu', zgodna voditeljica Marijana Batinić 'skoknula' je do Hvara gdje je u Hula Hula beach baru održano predstavljanje L'oreal Paris Casting Sunkiss Jelly proizvoda. A kao i obično, Splićanka je za to događanje bila sjajno odjevena: kratke jeans hlačice visokog struka koje su hit ovoga ljeta i u kojima je pokazala da su se trud i znoj na treninzima Ana's Sensual fitnessa itekako isplatili, potom bijela bluza te sako s mornarskim prugama, crvene salonke i clutch torbica na plavo-bijele pruge. Upravo je za torbicu Marijana dobila brojne pohvale. Potpisuju ju talentirane dizajnerice Ivica Nola i Rijana Hadžić, čije je uratke voditeljica rado nosi.

Nedavno je tako clutch torbicu koju su dizajnerice nazvale Candybox nosila na otvorenju splitske trgovine Aleksandre Dojčinović. Model s cvjetnim uzorcima i tada je Marijana sjajno iskombinirala uz svoj odličan ljetni styling.
Marijana Batinić I prošlog je ljeta Splićanka uz svoje stylinge rado kombinirala divne Nohaa torbice, a jedna od njezinih kombinacija bila je i inspiracija za našu modnu temu 'Ljetne haljine zavladale ormarima poznatih dama'. Tada je uz maxi haljinu na pruge s potpisom Krie design, nosila napopularniju Nohaa torbu - Mr. Postman.
Nosila je Marijana Nohaa torbe i zimi, a jedan od zanimljivih stylinga pogledajte na slici ispod.
Marijana Batinić

O kolekcji:

Nova Nohaa kolecija torbica za ljeto 2014. nudi male modele box torbica idealnih za ljetne dane. Torbice su izrađene od visokokvalitetne eko kože, a svaka it djevojka pronaći će nešto za sebe u širokoj paleti boja, struktura i modela Nohaa Angelboxa, Candyboxa i Flamingo boxa. Dizajnericama Ivici Noli i Rijani Hadžić i ovaj put glavna nit vodilja je bila 'Budi posebna, nosi Nohaa', tj. da izrade torbice koje će i najjednostavniju odjevnu kombinaciju podigunti te svaku djevojku učiniti posebnom i zamijećenom. Dizajnerice su željele izraditi torbice koje će se moći kombinirati uz sve ljetne odjevne kombinacije bilo da su dnevne, večernje ili pak svečane prigode. A kako izgledaju, pogledajte u galeriji u nastavku:
Story 1453
Fotografije: Story Press, Robert Gašpert