ZAPANJUJUĆE MRŠAVA Glumica na rubu anoreksije

Provod na odmoru ostao je u sjeni zabrinjavajuće mršave figure

Tara Reed, koja je nekada bila sinoninm ženstvenosti i poznata po svojoj zanosnoj figuri, doslovno se prepolovila. Već neko vrijeme mediji diljem svijeta pišu o njezinoj anoreksiji i zabrinjavajuće mršavom izgledu. No, ovog puta čini se da je glumica otišla još korak dalje.

ŠTO JOJ SE DOGAĐA? Slavna glumica šokirala izgledom

Fotografirana kako tulumari u društvu prijateljice, na odmoru u Meksiku, Tara je opet postala vijest. Odjevena u gornji dio bikinija i traper šorc, pokazala je svoju zapanjujuće izgladnjelu figuru. Poznatoj glumici vidi se svaka kost i na prvi pogled je jasno zaključiti da ima svega oko 40 kilograma.

Iako je već nekoliko puta upitana za svoje zdravstveno stanje, Tara nikada nije željela priznati da ima problema, iako su oni i više nego očiti. Nikada nije priznala da boluje od anoreksije, nego uporno ponavlja kako je samo mršava, te da nema nikakvih problema s hranom.

Zvijezda filma ‘Američka pita’u prošlosti je smatrala kako ima problema s kilogramima, ali s viškom, a ne manjkom, pa se svojedobno čak i podvrgnula lipiosukciji. No, javno je priznala kako joj je taj zahvat samo naškodio. ‘Iako sam mršava, željela sam liposukciju jer sam priželjkivala da mi se vide trbušnjaci’, priznala je tada Tara.

 

Autor: M.D.

Foto: Profimedia

Preporučujemo