Među svim muškarcima koji su nedavno optuženi za zlostavljanje svojih suradnika i klijenata, Hollywood je zapalila vijest o optužbama na račun Mariah Carey u kojima se tvrdi da je uznemiravala i zlostavljala vlasnika svoje tjelohraniteljske i sigurnosne tvrtke. Michael Anello, čovjek koji ovu glazbenu divu optužuje za navedene stvari, tvrdi kako ga je pjevačica konstantno ponižavala i nerijetko ga prozivala nacistom, članom KKK-a te arijevcem, piše TMZ.

Anellov odvjetnik pripremio je nacrt tužbe, tvrdeći da je 47-godišnjakinja njegovoj tvrtki ostala dužna i pozamašnu svotu novca jer je prijevremeno prekinula ugovor s njima i na taj način ga oštetila za novac na koji je računao i koji je, prema ugovoru, trebao dobiti.
Potreseni tjelohranitelj također tvrdi da je popularna pjevačica ponižavala i njegove kolege, baš kao i njega, a istaknuo je kako je došlo i do seksualnog uznemiravanja jer je Mariah navodno radila određene seksualne radnje s namjerom da ju on vidi i pristane biti s njom. Naveo je kako se Mariah skidala pred njim i pokazivala adute u zavodljivom donjem rublju zbog čega je Anellu bilo iznimno neugodno.
Drugi zaposlenici holivudske zvijezde navode kako su čuli s Anellovim odvjetnikom te da su pristali platiti određenu svotu novca, ali riječ je o iznosu s kojim nije bio zadovoljan i koji smatra premalim u odnosu na štetu koju je nanijela njemu i njegovoj tvrtki. Na optužbe o seksualnom zlostavljanju njezini zaposlenici nisu se oglasili. Autor: A.S. Foto: Getty, Profimedia