Ona je jedna od najtraženijih modela današnjice, no ako do sada niste primjetili - na svim paparazzi fotografijama nastoji zakloniti lice rukama ili odjevnim predmetom!

Kendall Jenner, osim kada nije na modnoj pisti ili na nekoj glamuroznoj svečanosti, prepoznatljiva je po skrivanju lica. Vjerovali ili ne, Kendall to radi zbog - kompleksa! Naime, iako na profesionalnim fotografijama izgleda besprijekorno, velike komplekse ima zbog nečistog tena - i to još iz rane mladosti. Kendall godinama ima problema s aknama a i danas joj se na licu ožiljci od akni. Upravo zato lice u javnosti pokriva rukama, dok su sve mane na profesionalnim fotografijama, naravno, retuširane.
'Akne su jako utjecale na moje samopouzdanje. Potpuno su ga uništile. Nisam čak ni gledala u ljude dok sam s njima pričala. osjećala sam se kao čudakinja. Dok sam pričala rukama sam prikrivala lice', otkrila je u jednom intervjuu. Iako je većinu tih nepravilnosti uspjela korigirati i popraviti uz pomoć laserskih tretmana, kojima akne uglavnom drži pod kontrolom, očito se još uvijek nije odvikla od navike skrivanja lica. N. P. Fotografije Profimedia