Jedan od najpopularnijih turskih glumačkih parova, Burak Özçivit  i glumica Fahriye Evcen već su više od mjesec dana u braku, a javnost i dalje zanima sve o njima. Još uvijek se nisu slegnuli dojmovi s njihovog spektakularnog vjenčanja pred gotovo 500 uzvanika, koliko su ih mladenci okupili na svome svadbenom slavlju. Najvažniji dan u njihovim životima doista je odisao luksuzom i raskoši: Burak i Fahriye unajmili su prekrasnu Halim pašinu vilu u Istanbulu te u njoj i izmijenili bračne zavjete, a kasnije se svadbeno veselje, na koje su bili pozvani njihovi kolege glumci, redatelji, sportaši i druge osobe iz javnog života Turske, samo nastavilo u istom prostoru. Samo za najam vile mladenci su izdvojili 75 tisuća. Nakon slavlja koje je potrajalo do dugo u noć, mladenci su se zaputili na Maldive kako bi tamo proveli medeni mjesec. A nakon toga? Poznati se par vratio u Istanbul i to u - mladenački stan prelijepe Fahriye.

Unatoč činjenici da je Burak jedan od najplaćenijih turskih glumaca i bogatstvu koje oboje imaju - odlučili su ljubavno gnijezdo sviti u kvartu Istinye, na europskoj strani Istanbula, koji je Fahriye kupila godinama prije nego je upoznala zgodnog Bali bega u turskoj uspješnici Sulejman Veličanstveni.

Dvoetažno potkrovlje ima 240 kvadrata i prekrasnu terasu s koje puca pogled na grad. U donjem katu nalaze se salon, kuhinja, tri spavaće sobe, kupaonica i ostava, dok su na gornjem katu radna soba, kupaonica, garderoba i još jedna velika spavaća soba iz koje se izlazi na terasu sređenu za uživanje tijekom lijepih sunčanih dana. Stoga ne čudi da lijepa gospođa Özçivit (glumica je dodala muževo prezime svome) uglavnom boravi na gornjem katu.

Većina namještaja u njihovom stanu je od punog drveta, specijalno rađenog za prostor. Mnogi predmeti u domu su dizajnerski, no i sasvim nepoznati, kupljeni po sajmovima - koje je glumica uspješno iskombinirala i uklopila stvarajući toplinu u domu.

'Volim biti okružena detaljima iz osmanlijskog vremena", otkrila je glumica u čijem domu jedan zid krasi kaftan ‘Šeherezada’, Burakov poklon vrijedan oko 10.000 eura, kojim je svoju dragu iznenadio za rođendan. 'Fahriye je obranila diplomski rad vezan za svakodnevni život u osmanlijsko vrijeme", objasnio je tada poznati glumac razlog vrijednog dara.

Jedan od vrijednijih eksponata u stanu svakako je i masivni starinski sanduk kupljen u jednom od brojnih istanbulskih antikvarijata. Za ugodnu atmosferu u domu uvijek zapale nekoliko mirisnih svijeća, a glumica obožava skupljati i figure slonova. Isto tako, Fahriye obožava tapete koje, po njezinom mišljenju, daju domu toplinu, pa se nalaze u cijelom stanu.

Dok se u dvoetažni stan nije uselio Burak, savršen dan za Fahriye, kako je otkrila u jednom intervjuu, bio je onaj proveden kod kuće u maženju njezinih ljubimica, mačaka Čika i Čike. I one su, kaže, navikle na nju, pa kad u kuću dođu nepoznate osobe, utočište potraže na velikoj terasi. No, sasvim smo sigurni da su se već udomaćile i u Burakovom zagrljaju!

N. P. Fotografije Instagram