Britanski mediji javnosti su obznanili kako se hrani jedan od mlađih članova kraljevske obitelji, princ George. Kate i William itekako vode računa da njihova djeca imaju zdravu i raznovrsnu prehranu, a škola koju pohađa maleni princ zadovoljava njihove visoke kriterije. Evo kako izgleda tjedni jelovnik: Ponedjeljak George će tjedan započeti čašom organskog mlijeka ili čiste vode. Nastavit će sa zdjelicom banane, mandarine i jabuke. Za ručak će imati, kao i svakog dana, juhu s kriškom domaćeg kruha, a za glavno jelo prinčevski roditelji mogu birati žele li da ima sin ima klasični ručak, riblji, vegetarijanski, ili pak prilagođeno  djeci s alergijama. Kako su malenom Georgu mama i tata namijenili prvu varijantu, za ručak će mu biti poslužen janjeći ragu. Nakon toga, jesti će sir s mrkvom i krastavcima. Za desert maleni princ će dobiti kremasti portugalski kolač s jagodama.

Utorak Za doručak će princ opet dobiti mlijeko ili vodu uz grisine od integralnog brašna sa sirom. Za ručak će George glad utažiti juhom i prilogom, zatim svježom puretinom pitom od slanine i lisnatim tijestom, dimljenom brokulom i zapečenim povrćem. Za užinu će uživati u smoothieju od organskog voća. Srijeda Opet je na jelovniku mlijeku ili voda i voće. Nakon juhe, za ručak slijede svinjska rebarca sa žara, kuhani kukuruz, cous- cous s prilozima. A izrazi želju za ribom, princu će biti poslužen bakalar s jajima. Za desert dobit će slatkiš od kokosa i kreme s vanilijom.
Četvrtak Nakon mlijeka ili vode, slijede svježe pečeni lisnati pužić s grožđicama u kojem mali George uživa. Za ručak će princ imati piletinu s čilijem uz ribani sir, rajčicu i krastavac, a za prilog mješavinu integralne i divlje riže. Za užinu dobit će razno voće i voćni jogurt. Petak George je i dalje ili na mlijeku ili na vodi, i ovaj put s miješanim voćem. Zatim slijedi ručak: juha dana, svježa mozzarella s bosiljkom i rajčicom, sve u pecivu. Zatim slijedi začinjena tjestenina i voćna salata. Riblji obrok značio bi mali, svježe pečeni odrezak od tune. Za desert dobit će zobeni kolačić s grožđicama i uz to frape od banane. Autor: M.D. Foto: Profimedia