Najpoznatija Spajsica ljuta je na supruga, a razlog je treća osoba i to aristokratske krvi. Riječ je o Lady Mary Charteris, kćeri ekscentričnog aristokrata koju javnost zna kao manekenku, glazbenicu i DJ-icu. Poznata po ludim noćnim provodima i razuzdanom ponašanju, Mary je u posljednje vrijeme često viđena u društvu Davida Beckhama, što je njegovu suprugu Victoriju naljutilo. 'Victoria je vrlo zabrinuta da ona loše utiče na Davida', otkrio je stranim medijima izvor blizak bračnom paru Beckham.

David i Mary nekoliko puta su ulovljeni kako zajedno napuštaju noćne klubove nakon tulumarenja, a bivša nogometna zvijezda ne skriva svoje prijateljstvo s 30-godišnjom glazbenicom. Victoria i Mary su se također upoznale. Na čuvenom glazbenom festivalu 'Glastonbury' srele su se po prvi puta, gdje su se  družile. Mary je na Instagramu čak objavila i fotografiju s Victorijom ispod koje je napisala: 'Ona je prava dama, a što se tiče mene... vidjet ćete'. Britanski mediji prenose kako se dizajnerici navodno Mary ni najmanje nije svidjela.
Kako se još od tinejdžerskih dana bavi manekenstvom, Mary je stupila u kontakt s poznatim osobama i ubrzo sklopila nova prijateljstva s mnogima od njih. Tako Mary nerijetko možemo vidjeti u društvu Rite Ore, sestara Delevigne te Alexe Chung. Ipak, nije sve tako idilično u životu ove aristokratske miljenice. Baš kako se nekima jako svidio njezin slobodan duh, postoje i slavne osobe poput Victorije kojima se Mary ne sviđa baš zbog svog razuzdanog ponašanja i sklonosti ekscesivnom tulumarenju sa zauzetim muškarcima. Tako je, jednom prilikom, glazbenica razljutila slavnu Kate Moss na jednom tulumu zbog čega ju je ova modna ikona gurnula u bazen.
Iako je nova na sceni, Mary uspijeva plijeniti pažnju medija i publike svojim izgledom i životnim stilom. Čini se kako će, zbog svog ponašanja, ova djevojka aristokratske krvi morati proći kroz još mnogo trnja na svom putu do zvijezda na kojem ju čekaju slavne supruge njezinih muških prijatelja.
Autor: A.S. Foto: Instagram, arhiva Story.hr