U kolovozu 2016. godineSelena Gomez  je kroz priopćenje objavila da uzima kratki predah od karijere kako bi više pažnje posvetila svom zdravlju. Pjevačica je već ranije javno priznala da boluje od lupusa čije je posljedice s vremenom počela osjećati. U Seleninom slučaju bolest se najviše manifestira kroz napadaje panike i depresiju. Bivša Disney zvijezda prije tri godine je otkazala i Stars Dance turneju jer je zbog ove bolesti prolazila i kroz kemoterapiju. Bez obzira na to što je sve svoje profesionalne obaveze stavila na čekanje, Selena nas s vremena na vrijeme ipak počasti nekim novim singlom. Tako je danas izbacila spot za pjesmu 'Fetish'.

Selena Gomez   Iako nas je naučila na savršene modne kombinacije na crvenom tepihu, kao i na one u slobodno vrijeme, mi mislimo da nije podbacila ni outfitom koji je izabrala za ležernu šetnju plažom. Naime, glumica je 'uhvaćena' kako u društvu prijateljice opušteno uživa uz ocean sa šalicom kave u ruci. Na sebi je imala drugu crvenu lanenu haljinu sa spuštenim rukavima i klasične bijele ljetne japanke. Kosu je svezala u rep i na licu nije imala niti mrvicu šminke. Očito ima i onih koji se s nama ne slažu, zato jer je Selena zaradila i lavinu negativnih komentara. 'Izgledaš poput beskućnika!', 'Neprepoznatljiva si!', samo su neki od njih.
Selena Gomez  
Selena Gomez s prijateljicom Karijera Selene Gomez započela je ulogom u seriji 'Barney & Friends'. Postala je slavna zahvaljujući ulozi Alex Russo u Emmyjem nagrađenoj Disneyevoj seriji 'Čarobnjaci iz Waverlyja'. Glumila je u filmovima 'Još jedna priča o Pepeljuzi', 'Program zaštite za princeze', 'Ramona i Beezus', 'Monte Carlo', 'Spring Breakers', 'Getaway' i 'Behaving Badly'. Njena glazbena karijera započela je u 2008. godini, potpisivanjem ugovora s Hollywood Records. Do danas, ona je objavila tri studijska albuma koji su osvojili Zlatnu ploču u nekoliko zemalja.   Autor: A.G. Foto: Arhiva Story, Profimedia