Najpoznatija tenisačica današnjice, Serena Williams, nedavno je uplovila u bračnu luku sa suosnivačem 'Reddita', Alexisom Ohanianom. Njezino vjenčanje bilo je posebno i jako glamurozno, a savjete oko vjenčanice dobila je od urednica Voguea, slavne Anne Wintour. Na popisu gostiju našlo se mnogo poznatih imena pa su tako svoje mjesto za stolom, između ostalih, dobile Beyoncé i Kim Kardashian. Tenisačica je za ovu prigodu nosila čak tri haljine, od kojih su dvije s potpisom modne kuće Versace, a jednu je za nju izradila kreativna dizajnerica Alexandera McQueena, Sarah Burton, koja je kreirala i haljinu Kate Middleton.

Osim glamuroznih haljina, jedan modni dodatak koji će i nakon vjenčanja nastaviti nositi svima je oduzeo dah. Naime, Serenin vjenčani prsten uspio je nadmašiti čak i njezin zaručnički prsten kojem su se svi divili. Spomenuti prsten sastavljen je od mnogo detalja, a najviše se ističe veliki kamen koji je teško ne primijetiti na ruci slavne 36-godišnjakinje. Serena je na Instagramu objavila fotografiju svoje kćeri koju drži za nogu, a obožavateljima nije uspio promaknuti raskošni simbol ljubavi na njezinom prstenjaku.
Zbog vjenčanog prstena Serene Williams zavrtjet će vam se u glavi
Story 
Par koji je svoju ljubav okrunio brakom u rujnu ima i kćer Alexis Olympiju. Iako je još beba, već sada ima i svoj Instagram profil na kojem Serena i njezin suprug redovito objavljuju fotografije svoje princeze. Upravo na tom profilu Serena je objavila fotografiju na kojoj su svi gledali u prsten, a ne u malenu Alexis Olympiju. Autor: A.S. Foto: Instagram, Reddit, Getty