Bivša manekenka i voditeljica Vanja Halilović još jednom je pokazala kako zna uživati u životu baš svakog dana. Vanja svoje vikende vrlo često provodi ispijajući kave, vozeći motor koji obožava ili plešući u klubu s prijateljicama, no ovaj put nije dopustila da joj dosada pokvari ni radni dio tjedna pa se pobrinula da večer provede u ugodnom društvu uz mnoštvo jela i pića.

Tako je 34-godišnjakinja, u društvu dviju prijateljica, odlučila 'presjeći' radni tjedan i zabaviti se u restoranu svog zaručnika i dugogodišnjeg dečka, Frane Barbieria. Odjevena u prljavo ružičastu usku haljinu i ležerno raspuštene kose, Vanja se smiješila od uha do uha i grlila svoje simpatične prijateljice dok je objektiv kamere bio usmjeren točno na njih. Osim što su se odlično zabavile, što je lako zaključiti prema vedrim izrazima na njihovim licima, djevojke su izgledale sjajno i mamile poglede prisutnih.
Osim što uživaju u zajedničkom privatnom životu, Vanja i njezin dragi jedno su drugome podrška i u poslovnom svijetu. Frane je tek nedavno otvorio spomenuti restoran koji je u kratkom roku postao mjesto na kojem Frane i Vanja provode puno vremena, i kome se vesele njihovi brojni prijatelji i zaljubljenici u finu papicu. Autor: A.S. Foto: Instagram