Iz Labaratorija Vichy stigla je baršunasta, nemasna i neljepljiva gel-krema za osjećaj iznimne svježine. Glavni sastojak je Kombucha koja je stoljećima poznata u farmakopeji po svojim terapeutskim svojstvima te antioksidacijskom i tonificirajućem djelovanju. Uzorke Vichy Idealia gel-kreme za korekciju kvalitete masne i mješovite kože odlučili smo pokloniti Storyjevim čitateljicama nakon čije uporabe doznajemo rezultate. Pet najboljih recenzija koje je odabrao žiri Story redakcije napisale su: Ivana Jurčević, Valerija Lakatoš, Tajana Čuljak, Jelena Sajko, Tomislava Furčić kojima će Vichy poklon stići na kućnu adresu.Valerija Lakatoš Sama tekstura kreme je gelasta, nije potpuni gel nego je kombinacija gel kreme. Jako je lagana i lijepo se razmazuje bez grudanja te se brzo upija. Na prvu bih ju mogla usporediti sa primerom po teksturi. Ne smijemo zanemariti ni miris koji je božanstven, puderast, lagan, neprimjetan poput bijelih ruža.

Kremica je pakirana u tubi što je savršeno, nema ulaska bakterija i mikoroganizama, lako se dozira i ono najvažnije - ne može se u transportu slupati. Ono što me na prvu oduševilo je to što krema jako lijepo zagladi kožu lica, popuni pore i eliminira neželjeni sjaj, i koža je mekana.  Ostala sam oduševljenja već nakon prvog nanosa kreme. Drugo što me razveselilo je to što mi nije izazvala nikakvu reakciju u vidu povećanja prištića. A treće je to što je tekuća podloga na nju jako dobro sjela, pa samim time ova krema osim što njeguje djeluje i poput primera. Podloga se bolje razmazuje, bolje sjeda na lice i trajnija je. S ovom kremom nema osjećaja zatezanja nakon par sati, ona do umivanja odlično obavlja svoj posao.
Moj zaključak je taj da je ovo super krema za sve sa mješovitom kožom. Uz njegu, i mat izgled krema ima i anti-age svojstva pa je super u prevenciji starenja i prvih bora. Definitivno nastavljam korištenje kreme.   Donosimo i ostale recenzije Storyjevih čitateljica: Natalija Šantek Idealia gel-krema me osvojila na prvu. Prije samog korištenja oduševio me miris kreme koji je pravi ljetni i podsjeća na more. Nadalje, imam mješovitu kožu lica sa masnom T-zonom i uvijek sam skeptična prilikom prvog korištenja kako će mi izgledati lice, a ova kreme je razbila sve moje sumnje budući da mi je lice nakon nanošenja kreme djelovalo svježe, a T-zona uopće nije bila masna. Najviše me fasciniralo to da prilikom nanošenja krema kao da malo hladi moje lice što je zapravo sjajno u ovim ljetnim vrućinama. Koža lica mi se čini zaglađenija i mekša nakon nekoliko dana korištenja kreme te je moja ocjena 5+. Marija Rimoldi Imam mješovitu kožu, znači masno čelo, nos i bradu a suh obraze tako da mi je jako teško nači odgovarajuču kremu, a nakon što sam probala Vichy idealia gel-kremu naprosto sam oduševljena. Lagana na licu, brzo se upija, a koža postaje mekana. Također, manje se lice masti, a koža dobiva zdravi sjaj. Anamarija Lacković Svakako ću nastaviti koristiti Idealia kremu te istražiti i ostale proizvode iz ove linije. Idealia gel kremu preporučila bih svim ženama koje još nisu pronašle idealnu kremu, ali i onima koje su u potrazi za idealnim tenom bez skupih kozmetičkih zahvata. Ukoliko imate problema sa neujednačenim tenom, borama, masnim sjajem kože ili jednostavno tražite laganu, ali hidratantnu kremu, svakako isprobajte Idealiu iz Vichy laboratorija. Vaša koža će biti transformirana! Edina Fajković Vichy Idèalia me najprije oduševio lijepim, ugodnim i nježnim mirisom. U prvi mah čini mi se kao blagi miris ruže. Krema je lagane teksture, lijepo se nanosi i razmazuje, a ono što je meni najbitnije, ne osjećam peckanje na T zoni i općenito prevladava osjećaj ugode. Odmah nakon nanošenja moj ten se čini ujednačen i svjež, koža je glatka i sjajna, ali ne izgleda masno. Brzo se upila i nakon desetak minuta i dalje prevladava osjećaj ugode i ukućani su uočili blistav ten.   Ena Jalsovec Prije nego li sam počela koristiti Vichy Idealia moja koža je bila masna i niti jedna krema niti gel nije pomogao, ali već nakon jednog dana moja koža se malo oporavila i nadam se da će mi i dalje pomagati da moja koža bude zdrava i da se bolje osjećam.