Najaktualniji par na svijetu, princ Harry i Meghan Markle, jučer su posjetili Cardiff, a ekipa koja ih je dočekala tamo bila je oduševljena njihovim dolaskom. Ono što je posebno oduševilo javnost je odnos para prema djeci koja su ih tamo dočekala, a prema kojima su se Meghan i Harry posebno odnosili i koje su djeca posebno razveselila. Fotografije s ovog dirljivog susreta uzburkale su javnost i pokrenule priču - hoće li kraljevska obitelj dobiti još jednog člana nakon toliko iščekivanog vjenčanja u svibnju?

Ovaj posjet Cardiffu organiziran je kako bi Meghan bolje upoznala kulturu i domovinu svog budućeg supruga, a mališani koji su ih dočekali priredili su im poseban program i stvorili trenutke za pamćenje. Djevojčice su održale plesni nastup, a upravo on bio je posebno dirljiv budućoj vojvotkinji. Dok su se djevojčice zabavljale na svoj način, dječaci su igrali društvene igre s princem.
Ovim događajem, Meghan je dokazala kako će jednog dana biti odlična majka te kako je već sada uvježbana za tu zahtjevnu ulogu koja ju jednog dana zasigurno očekuje. Princ Harry uživao je u tim trenucima i pokazao se kao izvrsna očinska figura među djecom. Na odlasku, sva prisutna djeca htjela su zagrljajem ispratiti par što je posebno dirnulo Meghan za koju se sada mnogi pitaju kada će postati majka.
'Na njima nije nikakav pritisak i nitko ih ne požuruje s prinovom. I da slučajno odluče da nikada ne žele djecu, palača oko toga ne bi radila problem. Ipak, oboje su spremni zasnovati obitelj u budućnosti i vesele se tome ali ne očekujte to tako skoro', izjavio je za strane medije izvor blizak kraljevskoj obitelji. Autor: A.S. Foto: Profimedia