Zoranu Pajiću splitski govor pomaže unaprijediti Marina Fernandez

Iznimno topli vikend u prvim jesenskim danima Zoran Pajić i Marina Fenandez, glavni protagonisti 'Ruže vjetrova', odlučili su provesti na pikniku u splitskom gradskom parku Đardin, a baš kao što to radi i inače kada se druže, Zoranu upravo kolegica Marina pomaže u svladavanju splitskog govora

Iako su mnogi Splićani odlučili jesenje zrake sunca iskoristiti u kupaćim kostimima kupajući se u moru, glumci iz ‘Ruže vjetrova’, Zoran Pajić i Marina Fernandez su svoje slobodno vrijeme ipak odlučili provesti u splitskom gradskom parku Đardin, uz portugalske specijalitete.

Sajmom vjenčanja Split zaokružena sezona u četiri grada

– Obožavam kuhati i veliki sam gurman kada je hrana u pitanju. Umjesto morskih radosti, Zoran i ja smo se odlučili na piknik uz ukusne slastice iz portugalske kuhinje, Pasteis de Belem – lisnati kremasti kolačići i Queijadinha da Sintra – muffini od sira koji su Zorana oduševili – rekla je Marina.

Iako u seriji glume nesretni ljubavni par, Zoran i Marina se jako dobro slažu izvan seta te uživaju provoditi slobodno vrijeme zajedno.

Marina mi dosta često zna dati poneki savjet kako bi lakše savladao splitski naglasak, a sve je to puno lakše uz njezine specijalitete – dodao je Zoran.

Zoran Pajić i Marina Fernandez
Zoran Pajić i Marina Fernandez

Foto: RTL

Poznata splitska glumica i pjevačica Marina Fernandez osvojila publiku prvim singlom

Preporučujemo