Odličan omjer tkanine koja otkriva malo, ali ne i previše, savršen je odabir za crveni tepih. Istovremeno unosi dašak elegancije i seksepila u odjevnu kombinaciju. Umetnut u klasičan kroj, jednostavnu haljinu prekrojit će u moderan dizajn. Rooney Mara tako je odabrala Balenciaginu haljinu, koja bi bez transparetne tkanine bila prekratka. S minimalnom preinakom, haljina je dobila stukturu i slojevitost.

Rooney Mara u Balenciagi Amy Adams se na premijeri filma 'Američki varalice', pojavila u haljini Davida Kome. U crno-bijelu igru na njezinoj haljini savršeno se uklopio proziran detalj, suptilno otkrivajući noge.
Amy Adams u haljini Davida Kome Jennifer Lawrence na premijeri filma 'Igre gradi', bila je najodvažnija među kolegicama. Diorova haljina najviše je otkrivala od svih, a ispod tanke tkanine provirivao je samo body.
Jennifer Lawrence u Dioru Jennifer i kolegica Meta Golding imaju uloge u istom filmu, ali čini se kako im je i modni ukus sličan. Golding je za premijeru odabrala Loewe haljinu, također s transparentnim detaljem.
Meta Golding u Loewe haljini Pripremila: G. S. Foto: Getty/Gulliver