Baršunasti tamnoplavo-smeđi tonovi s mini naglascima i pramenovima izgleda gotovo kao mnogima omiljeni cappuccino, a ova boja kose predstavljena je kao vrući trend kada su u pitanju boje kose za proljeće i ljeto 2022.

To dokazuje i modna ikona Hailey Bieber, ali i brojni poznati influenceri koji nisu odoljeli ovoj nijansi kose koja izgleda tako elegantno i glamurozno.

I dok se neke dame odlučuju za varijantu s mini, jedva primjetnim pramenovima, Hailey je odabrala potpuno prirodan izgled.

Cappuccino nijansa smeđe također donosi veliki plus - kosa u ovoj nijansi izgleda zdravo, sjajno, snažno i istovremeno svilenkasto mekano.

Tamnoplava, odnosno nijanse smeđe kose definitivno se vraćaju na beauty scenu 2022. godine. Pozitivna strana frizura u ovoj boji je da je kosa nevjerojatno jednostavna za njegu i pristaje gotovo svima.

Ovaj nježni ton izgleda klasično, elegantno i lijepo te se dobro slaže sa svim tonovima kože. Uz vrlo blijedu put, smeđa boja prošarana bež pramenovima pobrinut će se da smeđa boja ne djeluje teško i dominantno.

Važno je napomenuti da je prije bojanja kose preporučljivo konzultirati se s frizerom, jer podton kože određuje jesu li bolji izbor crvenkaste ili zelenkaste nijanse.

Ako već imate tamnoplavu ili svijetlosmeđu kosu, a prije ste imali svijetle pramenove, možete se poigrati preljevima za tamniji, prirodniji izgled. Inače će ova boja kose najbolje izgledati na prirodno tamnoplavoj ili svijetlosmeđoj kosi.