Većina bi na listu najljepših žena na svijetu svrstala glumicu Angelinu Jolie i pjevačicu Jennifer Lopez, no one se nisu našle Rankerovom popisu.

Naime, napravljena je lista 10 najljepših žena u 2022. godini na temelju glasova javnosti na popularnoj stranici, a pojavila su se neka nova imena. 

10. Lily Collins

Glumica Lily Collins (33) nalazi se na 10. mjestu i gledatelji je u trenutno mogu gledati u drugoj sezoni popularne serije 'Emily in Paris'. Poznata je i po romantičnoj komediji 'Love, Rosie', a od rujna prošle godine je u braku s redateljem Charliejem McDowellom (39).

9. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski (31) pozicionirala se na 9. mjestu, a često je meta kritika zbog golišavih kombinacija. Prošle godine je doživjela krah trogodišnjeg braka s filmskim producentom Sebastianom Bearom-McClardom zbog njegovih afera. Bivši par ima sina Sylvestera Apolloa Beara (1).

Emily Ratajkowski se razvodi
Profimedia 

8. Emma Watson

Emma Watson (32) proslavila se u tinejdžerskim danima zahvaljujući filmskoj franšizi 'Harry Potter' koja je nastala prema knjigama J. K. Rowling. Glumica drži svoju privatnost daleko od očiju javnosti, a prošle godine je u Veneciji snimljena s novim dečkom Brandonom Greenom, sinom Sira Philipa Greena.

Emma Watson se proslavila u franšizi Harry Potter.
Profimedia 

7. Mila Kunis

Mila Kunis (39) proslavila se serijom 'Lude 70-e' koja joj je kasnije donijela i ljubav života, pet godina starijeg Ashtona Kutchera za kojeg se udala 2015. Par ima kćer Wyatt (8) i sina Dimitrija (6), a Mila je posljednjih godina usporila radni tempo pa svake godine odradi jednu filmsku ulogu. Njezin najnoviji film je misteriozni triler 'Najsretnija cura na svijetu'.

Ashton Kutcher i Mila Kunis su u braku od 2015. godine
Profimedia 

6. Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen (33) dugo je bila u sjeni starijih sestara, blizanki Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen (36). Počela je glumiti odmalena kao i one, a osvojila je publiku u filmovima 'Martha Marcy May Marlene', 'Liberal Arts', 'Very Good Girls' te u novoj seriji 'WandaVision'. Glumica je uspjela sakriti od javnosti svoju vjenčanje s glazbenikom Robbiejem Arnettom, koji svira u američkom bendu Milo Greene. Zaručili su se u srpnju 2019. nakon tri godine veze, a Olsen je u lipnju 2021. otkrila da su u braku.

Elizabeth Olsen je mlađa sestra Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen
Profimedia 

5. Jessica Alba

Jessica Alba (41) našla se na polovici liste najljepših, a posljednjih godina je u stavila glumačku karijeru u drugi plan. Bavi se poduzetništvom i ima svoju wellness kompaniju Honest vrijednu više od milijardu dolara. Upoznala je supruga Casha Warrena na snimanju filma 'Fantastična četvorka' i u braku su od 2008., a zajedno imaju dvije kćeri i sina.

Jessica Alba ima svoju wellness kompaniju
Profimedia Jessica Alba

4. Ana de Armas

Glumica Ana de Armas (34) najpoznatija je po višemjesečnoj romansi s Benom Affleckom (50), a prekinuli su krajem 2020. Nakon njihovog prekida Ana se preselila u New York s novim dečkom, kolegom Paulom Boukadakisom (38), koji prema mišljenju dijela javnosti izgleda kao Benova kopija.

Bivša djevojka Bena Afflecka, Ana de Armas
Profimedia 

3. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson (38) iza sebe ima dva razvoda, a od 2020. je u braku s komičarem Colinom Jostom (40) s kojim je dobila sina Cosma (1). S bivšim suprugom, novinarom Romainom Dauriacom (41) ima kćer Rose (8). Prvi joj je suprug bio holivudski miljenik Ryan Reynolds, ali ipak, brak je potrajao samo dvije godine. Scarlett je glumila u nizu filmskih uspješnica među kojima su 'Black Widow', 'Njemu baš i nije stalo', 'Osvetnici' i 'Otok'.

Scarlett Johansson i Colin Jost su u braku od 2020. godine
Profimedia Scarlett Johansson i Colin Jost

2. Gal Gadot

Izraelska glumica, producentica i model Gal Gadot (37) poznata je po filmovima 'Wonder Woman' i 'Liga pravde'. Od 2008. je u braku s nizozemskim filmskim producentom Yaronom Versanom (48) te imaju tri kćeri.

Gal Gadot ima tri kćeri
Profimedia 

1. Margot Robbie

Na prvom mjestu liste najljepših je Margot Robbie (32), zvijezda je filmova 'Bombshell' i serije 'Babylon'. Glumica je svjetsku slavu stekla ulogom u filmu 'The Wolf of Wall Street' iz 2013. godine. Časopis Time ju je 2017. godine uvrstio među 100 najutjecajnijih ljudi svijeta dok je 2019. uvrštena je na listu najbolje plaćenih glumica prema Forbesu.

Margot Robbie na premijeri filma u Chanel vjenčanici
Profimedia 

Za supruga, filmskog producenta Toma Ackerleyja (32) udala se 2016., a zajedno su od 2012. godine. Osim što je jedna od utjecajnijih glumica današnjice, Margot je i jedna od najljepših, no dio javnosti uvjeren je kako ipak nije sve na njoj majka priroda zbog njenih fotografija iz prošlosti.

Margot Robbie
Profimedia