Pod sloganom 'Kuhamo, jedemo i pričamo' poznati gastro bloger Mile Butorac, poznatiji kao Hungry Mile, okuplja najzanimljivije ljude, dijeli najljepše priče i priprema najukusnije recepte iz svog života. Svoju strast za hranom, originalnost i uživanje u kuhanju pretočio je u blog i profil na Instagramu, na kojem ga prati gotovo 30.000 zaljubljenika u dobru hranu.

Brze pogačice: Za uskrsni doručak Mile predlaže da ih jedemo do mile volje
Dražen Kokorić 

Nakon sudjelovanja u kulinarskoj emisiji ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’ spoznao je da je hrana za njega više od razmišljanja o tome što će sutra ručati i ubrzo je postao jedan od najpoznatijih food blogera u Hrvatskoj. Kao zvijezda našeg serijala 'Zvijezda majoneza Insta delicije by Hungry Mile' osmislio je četiri jela za uskrsni stol koja će ovaj blagdan učiniti savršenim. Za doručak je pripremio pogačice sa Zvijezda majonezom koje će uz šunku, mladi luk, sir i vrhnje biti zvjezdane delicije.

Brze majoneza pogačice

Brze pogačice: Za uskrsni doručak Mile predlaže da ih jedemo do mile volje
Dražen Kokorić 

Sastojci: 500 g glatkog brašna, 1 prašak za pecivo, 1 žličica soli, 250 ml mlijeka, 150 g Zvijezda majoneze
Za posipanje:1 jaje, sjemenke sezama/lana, po želji
Priprema:
*pećnicu zagrijte na 200 °C.

U dubljoj zdjeli pomiješajte suhe sastojke – brašno, prašak za pecivo i sol, a u manju ulijte mlijeko, dodajte Zvijezda majonezu i pjenjačom razmutite. Suhim sastojcima dodajte mlijeko i Zvijezda majonezu promiješajte te umijesite tijesto. Tijesto mora biti glatko, ali ne previše ljepljivo. Ako se jako lijepi, po potrebi dodajte još malo brašna.
Na lagano pobrašnjenoj podlozi razvaljajte tijesto na debljinu oko 2 cm. Čašom ili velikim kalupom izrezujte krugove i slažite ih na lim obložen papirom za pečenje. Prije pečenja pogačice premažite razmućenim i posoljenim jajem te ih pospite sjemenkama po izboru. Pecite 20 minuta. (Vrijeme pečenja ovisi o veličini pogačica.)

Brze pogačice: Za uskrsni doručak Mile predlaže da ih jedemo do mile volje
Dražen Kokorić 

Brze pogačice: Za uskrsni doručak Mile predlaže da ih jedemo do mile volje
Dražen Kokorić 

Miletov savjet: po želji u smjesu dodajte i 2 žlice sjeckanog vlasca ili mladog luka.

*Sadržaj donosimo u suradnji sa Zvijezda majonezom.