Kako njegujete kožu lica tijekom hladnijih mjeseci? Je li vaša koža sklona perutanju i pucanju zbog vremenskih uvjeta?
Imam poprilično dehidriranu kožu, a tijekom zimskim mjeseci to posebno dolazi do izražaja pa još više pazim na nju. Njegujem je Foreo UFO pametnim maskama za lice, a pri tuširanju koristim i Foreo Luna FOFO. Nedavno sam počela koristiti i proizvode Kiehl’s - za dnevnu njegu koristim kremu Ultra Facial Cream, a za noćnu Creamy Eye Treatment s avokadom za područje oko očiju te Midnight Recovery concentrate za cijelo lice. Upravo me ovaj posljednji proizvod oduševio jer izvrsno hrani kožu, a ne masti je.


A kosu? Koristite li maske?
Već sam dugo vjerna Schwarzkopfu, a kako imam plavu kosu, nužna je njega maskama. Nedavno sam napravila i malo jači tretman Fibre Clinix koji vraća život isušenoj i izbjeljivanoj kosi te sam iznimno zadovoljna jer se neću morati šišati onoliko koliko bih inače morala.


Sjećate li se neke najgore beauty pogreške koju ste učinili?
Kako ne, nakon godina odlazaka na pramenove frizeru, sa 20 godina odlučila sam obojiti kosu u kućnoj izvedbi. Kupila sam boju koja se zvala Champagne Blonde, no izrast koji je inače bio pepeljastoplav postao je narančast, plavi pramenovi su pozelenjeli, a zbog cijele sam se situacije morala poprilično kratko ošišati i obojiti u smeđe. To mi se na kraju svidjelo pa sam godinama bila brineta. 


Crveni ruž ili nude nijanse? 
Uvijek nude, s crvenim ružem izgledam čudno, no volim ga vidjeti na drugima. 


Tko je utjecao na vaše beauty navike? 
Vizažisti s kojima sam radila jer sam svaki put naučila nešto korisno. A i Foreo i Kiehl’s me svojim inovacijama neprestano potiču na to da se više posvetim njezi kože.


Sviđa li vam se beauty stil neke poznate osobe? 
Ne znam, ali mislim da J.Lo ne može biti netočan odgovor, zar ne?


I za kraj, koja su vaša top tri beauty proizvoda?
Armani puder Luminous silk, imam ga u četiri nijanse pa ih mijenjam ovisno o godišnjem dobu. Parfemi Escentric Molecules 02 i Juliette Has a Gun Not A Perfume te suhi šampon jer mi kosa brzo pada i gubi volumen, a suhi šampon je ­podigne.