Nije lako lijepo izgledati na +30 stupnjeva, i više. Puderi se tope, korektor ulazi u pore, ruževi za usnice se razmazuju. Zapravo, dobivamo kontra efekt i uz uobičajenu beauty rutinu, ne izgledamo dobro kao inače. Upravo stoga, ljeti postoje neke druge zakonitosti koje slijedimo pri šminkanju. Preplanula koža, na drugu stranu, dobra je strana ljetnih mjeseci, naravno, ako u tome ne pretjeramo.

Doznali smo kako izgleda beauty rutina omiljenog RTL-ovog lica, Antonije Blaće. 'Ljeti obožavam bronzere. nanosim ga na područja lica koja su prirodno izbočenija, koja bi inače bolje pocrnila. Pričamo o jagodicama, nosu, bradi....., ključne kosti, malo stavim i na ramerna', ispričala je simpatična Antonija za Story.hr. Odala nam je kako bronzere stavlja s kistom, a ne s prstima, jer su joj kistovi znatno praktičniji.

Dodaje da na tržištu ima odličnih bronzera, koji su idealni i za dnevni, a ne samo večernji look. 'Ne sjajiš se previše, a opet ljepše izgledaš', kaže i dodaje kako uz bronzer tijekom ljetnih dana koristi i maskaru i ruž. 'Obrve minimalno šminkam i sređujem, furam se na prirodne', dodala je Antonija uz smijeh. Za večernji look, voli usnice naglasiti tropic crvenom bojom. 'Točnije, narančasto - crvena boja, koja se odlično uklopi kada već od sunca i mora kosa malo poplavi, kada koža više pocrni', kaže.

Uz Antoniju, event pod zvjezdanim nebom na maksimirskom Vidikovcu, okupile su se brojne druge šminkerice te potvrdile da je osnova svakog dobrog make-upa Noelle kist. U čarobnom atmosferi uživala je i Nevena Rendeli Vejzović, Antonija Stupar Jurkin, Petra Kurtela, Ivana Mišerić, Zsa Zsa, Ana Begić Tahiri, Kristina Šalinović, Lidija Lešić i druge ljepotice nisu krile oduševljenje novim proizvodima, poznatim po dopadljivom dizajnu i odličnoj kvaliteti.