Antonija Stupar Jurkin, bivša TV voditeljica i poznata trendseterica, uvijek zrači ljepotom, našminkana je baš kako treba, a njezina koža naprosto blista. Priupitali smo je koja je tajna njezine ljepote, na što nam je ona odmah odgovorila. Njezina jutarnja rutina ne traje mnogo, a daje odlične rezultate.

'Zapravo treba mi vrlo malo, recimo 10-ak minuta. S obzirom na to kako u jutro volim nježniji make up i više fresh izgled, koristim korektor za oko očiju i za skrivanje sitnih nedostataka, rumenilo i olovku za usne', kaže Antonija za Story.hr.  'Od preparativne kozmetike koristim Elemis proizvode iz njihove najnovije linije Superfood. Koristim čistač, dnevnu i noćnu kremu te ulje. Kod ove linije me oduševilo što je u stvari vegan friendly, u sebi sadrže “hranu” za kožu kao što je brokula, mrkva, kelj, pšenično zrno. A ulje koje me posebno oduševilo u sebi sadrži brokulu, sjemenke lana, rotkvicu, šipak, krastavac I makadamiju, fantastično je jer je lagano, nemasno i brzo se upija. Njega koristim prije dnevne kreme', povjerila nam je.

No ne staje sve tu. Naravno da ima prilika kada Antonija želi posebno zablistati, pa tada poseže za nešto više make - upa. 'Od dekorativne kozmetike za večernji look koristim uvijek tekući puder, korektor, rumenilo, highlighter i mat ruž', kaže i dodaje kako se ne šminka u svim prilikama. Tako, na primjer, na plažu odlazi bez trunke šminke, a ljeti općenito koristi znatno manje make upa nego tijekom drugih godišnjih doba.

Antonija je svjesna da koža pamti, pa tako nije škrta kada treba izdvojiti više novca za dobru kremu ili serum. 'Koristim i kreme oko očiju, i serum i maske. Serum stavljam navečer i smatram da je on idealan da tijekom noći nahrani kožu. Radim radim samo na kozmetičkim tretmanima', zaključila je.