Tko je najviše utjecao na vaše beauty navike? 

Moja baka, koja je i u poodmakloj dobi bila dotjerana i poprilično tašta. Čak bi i za kavu sa susjedom koju je viđala svaki dan stavila ruž, popravila frizuru i promijenila haljinu. Naravno, ne mogu zanemariti ni utjecaj medija. Recimo, vjerojatno sam dovoljno često pročitala da ne smiješ na počinak neočišćena lica pa nikad to nisam ni napravila.

Držite li se nekog narodnog recepta za njegu kože? 

Ne baš. Ne zato što ne vjerujem narodnim mudrostima, nego zato što sam malo lijena sama se time baviti. Najbliže sam tome kada kupim neki prirodni proizvod za njegu izrađen u Gradskoj ljekarni.

Na spomen toplijih dana, koji vam beauty proizvod prvi padne na pamet? 

Melem. 

Kako njegujete lice?

Imam prilično suhu kožu pa joj moram osigurati i hranjenje i hidrataciju. Primjerice, Guerlainova Orhideja savršeno mi odgovara. Nastojim jedanput tjedno staviti neku finu masku, volim Sisleyjeve, a prije noćne njege svaku drugu večer nanosim serum, trenutačno Chanel Hydra Beauty.

A kosu? 

Stavim šešir ili kapu! Dobro je za sinuse, loše za frizuru. Uvijek poslije pranja na vrhove nanesem Moroccan Oil, bilo ljeto ili zima.

Bez kojeg beauty preparata ne izlazite iz kuće?

Kreme za ruke, najčešće L’Occitaneove jer lijepo miriše i brzo se upija - tipkanje po tipkovnici masnim prstima nije neka sreća.