Nakon Božića, isplaćene božićnice i neradnog dana, BIPA će po prvi puta povodom Uskrsa, svim svojim zaposlenicima, njih 600, isplatiti i uskrsnice u iznosu od 500 kn. Istovremeno, sve BIPA poslovnice, njih 107 ne rade na Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak, radit će njih 7, zbog ugovornih obaveza sa trgovačkim centrima.

Ovom gestom BIPA opet želi pokazati da su joj zaposlenici na prvom mjestu te nastavlja s dobrim običajem nagrađivanja zaposlenika za doprinos rezultatima.
Pored toga, plaće u BIPI rastu s osobitim naglaskom na plaće zaposlenika u izravnom kontaktu s kupcima: prodavačima i voditeljima poslovnica.  Plan je nastaviti s ovom praksom i u ovoj godini povećati plaće najmanje trećini zaposlenih na poziciji prodavača.

Osim rasta plaća i nagrada povodom Uskrsa i Božića u vidu bonusa te neradnih dana, BIPA neprestano ulaže u razvoj svojih zaposlenika. Tako je započela s programom Moj razvoj karijere, koji upravo zaposlenicima u poslovnicama koji su najzaslužniji za ugled BIPE na tržištu, nudi niz mogućnosti i financijskog napredovanja.

Jedan od strateških fokusa BIPE su ljudi i to prije svega zaposlenici, a onda i kupci. BIPA razumije da je uspjeh rezultat svakodnevnog doprinosa zaposlenika: njihove dobre suradnje, kolegijalnosti, kreativnosti i razmjene znanja. Zadovoljan i motiviran zaposlenik je najbolji put do zadovoljnog kupca.

Osim u ljude BIPA ulaže i u prodajnu mrežu koja raste i obnavlja se iz dana u dan. Tako u Hrvatskoj imamo već 107 poslovnica i jedinstvenu poslovnicu u centru Zagreba, u sklopu koje se nalazi BIPA Backstage jedinstveni make-up studio koji pruža potpuno novo iskustvo ljepote. Ove godine planiramo otvoriti još 12 novih poslovnica te obnoviti i uljepšati dodatnih 7.