Story radio
Početna Beauty 176 prikaza 28. studenoga 2018.

Cosmo Beauty Day powered by Douglas u Arena Centru bio je pun pogodak!

Arena Centar i magazin Cosmopolitan organizirali su u prošlu subotu prvi Beauty Day powered by Douglas - i bila je to savršena prilika da svi ljubitelji i ljubiteljice kozmetike uživaju u beauty poslasticama

Uz predstavljanje beauty trendova na Douglasovom korneru, gdje je predstavljena nova Douglas Kiss Kit make up linija, savjetovanja vizažista te frizerski korner Studija Marcela, na Trgu Istra u prizemlju Centra Arena, svi su posjetitelji mogli dobiti besplatno šminkanje i savjetovanje vizažista. Kao posebna poslastica svim posjetiteljima ponuđene su atraktivne pogodnosti u beauty trgovinama i uslužnim mjestima za uljepšavanje te Cosmopolitan darovi iznenađenja za sve posjetitelje koji su na prodajnim mjestima ostvarili kupnju u iznosu iznad 100 kuna.

Uz to, uredništvo Cosmopolitana organiziralo je vrlo zanimljiv beauty talk s najpoznatijih hrvatskim blogericama i blogerima pa su tako o svojim malim beauty tajnama i svemu što znaju o kozmetici govorili Sonja Kovač, lice s naslovnice novog broja Cosmopolitana (koji je od 25. studenog na kioscima), influenserica Rita Rumora, pjevačica Maja Bajamić, vizažist Marko Tolić te beauty urednik u Cosmopolitanu Ivo Parać.

Na naš kreativni natječaj 'Pokaži nam svoj beauty look!' javilo nam se mnogo Cosmo čitateljica, a u finalu je nastupilo njih 8. One su u subotu pokazale zavidno make up umijeće jer su se u samo 5 minuta morale našminkati tako da oduševe stručni žiri u sastavu Ana Lokner, PR i marketing koordinatorica u Arena Centru, Aleksandra Orlić, glavna urednica Cosmopolitana i Ivo Parać, beauty urednik u Cosmopolitanu.

Prvu nagradu i vikend putovanje na Advent u Beč za dvije osobe osvojila je Bjanka Stojanova, 2. mjesto i Douglas poklon paket osvojila je Medina Dedić a 3. mjesto uz Cosmopolitan poklon paket za uljepšavanje i godišnju pretplatu na časopis Cosmopolitan Miroslava Mima Jaramaz, dok su sve ostale natjecateljice na dar dobile utješni poklon paket našeg sponzora essence kozmetike.

No, to nije sve - jer tamo gdje je dobra glazba i veselje bili su i plesni profesionalci Buena Vista kluba iz Zagreba. Program je vodila uvijek vrckava i simpatična Katarina Moškatelo, a kulminacija cjelodnevnog događaja bio je koncert Barbare Munjas te DJ Vazmenka.

Komentari