Frizerski salon Fabula de Forma na čelu s kreativnom direktoricom Katicom Topčić predlaže vam frizure za nadolazeće blagdane. Nova kampanja inspirirana je dugogodišnjim Kevin.Murphy ambasadoricama, pa su se tako u ulozi modela našle glumice Marija Borić i Petra Kurtela, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, pjevačica Anđa Marić i televizijska voditeljica Marijana Batinić. "Dok se spremate za doček nove godine vjerojatno želite izgledati fantastično, odjeća, šminka i frizura moraju izgledati savršeno. Ako vam slučajno nedostaje inspiracije za ove hladne dane predlažem nekoliko lookova u suradnji s ambasadoricama salona! Aleksandra Dojčinović je za tu priliku odabrala haljine crvene boje koje prestavljaju strastvene žene kakve i jesu Kevin.Murphy ambasadorice’’, rekla je Katica Topčić povodom predstavljanja zimskih vizuala. Katica Topčić jedno je od najznačajnijih imena na hrvatskoj sceni kada je u pitanju kosa. Osim što kreira frizure za modne editorijale, hrvatske piste i TV serije, Katica je imala priliku raditi i s Kevinom Murphyjem, jednim od najpoznatijih frizera na svijetu čije proizvode za kosu obožavaju žene diljem svijeta. "Kod Katice mi se sviđa što mi doslovno čita misli i točno zna što želim i na koji način. Katica nije samo frizer ona je stilist i kreator frizure. Dizajner koji radi po mjeri i uvijek iznenadi nečim novim’’, kazala je Marijana Batinić.

Marijana Batinić "Katici samo pokažem haljinu i prepustim joj se u ruke. Uvijek sam zadovoljna. Ona točno zna što hoću i što mi pristaje. A super je što mi kosa nakon Kevin.Murphy tretmana danima izgleda isto", govori Marija Borić.
Marija Borić "Mogu se u potpunosti prepustiti jer sam sigurna da će rezultat biti vrhunski, a ono što me svaki put iznova iznenadi je postojanost frizure. Kao u reklami, redovito se drugi dan budim sa savršeno namještenom frizurom i nikako se ne mogu načuditi kako to Katici uspijeva", rekla je Petra Kurtela.
Petra Kurtela "Jako volim raditi s Katicom jer ne moram razmišljati o kosi! Ona se uvijek pobrine da je to baš ta frizura koju sam trebala’, kazala je Anđa Marić.
Anđa Marić "Katica Topčić može pratiti moj ludi tempo, što zna biti poprilično zahtjevno. Ponekad mi je zbog putovanja ili pak snimanja van Hrvatske frizura potrebna i u 4 sata ujutro, u tom trenutku znam da imam tim na koji mogu računati. No, prije svega ona je vrhunski majstor što je i dokazala radeći s mnogim inozemnim zvijezdama i učeći od samog Kevin Murphyja", rekla je Aleksandra Dojčinović.
Aleksandra Dojčinović Fotografije: Jure Perišić Šminka: Žana Kožul Odjeća: Lei Lou by Aleksandra Dojčinović