Dermatologinja kojoj je Angelina Jolie povjerila brigu o svojoj koži, dr. Rhonda Rand, otkrila je neke njezine tajne kojima se bori protov starenja. 

"Ona je doktorica kojoj me odvela moja mama još kad sam bila mala djevojčica i zaradila prvi ožiljak. Ona je ta koja me hrabri da ostanem što prirodnija i to mi uistinu pomaže", kazala je Angelina za Instyle. A dr. Rhonda ju je hrabrila i njegovala kada je odlučila baviti se glumom. 

"Angelina ima sreću jer je i njezina mama imala divnu kožu. A ona sama je k tome oduvijek i bila prirodna ljepotica tako da nije niti morala činiti puno po pitanju ljepote. Trebala joj je samo krema sa zaštitnim faktorom, odgovarajuće mlijeko za čišćenje, antioksidansi, nešto s glikolnom kiselinom i prirodni proizvodi. Njoj ne trebaju proizvodi s puno kemije u sebi", kazala je za Refinery29. 

Tako Angelina kada na ide na putovanja koristi kremu sa zaštitnim faktorom, koju je napravila upravo njezina dermatologinja. A koristi i neke druge njezine proizvode, kao primjerice kremu s 20% glikolne kiseline zahvaljujući kojoj otklanja površinske slojeve kože, pojačava kolagen i elasticitet kože, održava pore čistima te posvjetljuje kožu. 

A kada dolazi u ordinaciju dr. Rand, cilj joj je ukloniti pigmentacijske mrlje od sunca. Name, sama Angelina otkrila je da su joj se takve mrlje pojavile tijekom trudnoće te je povremena radila tretman IPL-om. Sada pak umjesto toga odlazi na malo drugačiji tretman laserom kako bi joj koža bila sjajnija. 

Da bi ostala imuna na proces starenja, koji se ubrzao nakon što se 2013. podvrgnula dvostrukoj mastektomiji, također joj pomaže omiljena liječnica. "Angelina se morala nešto ranije suočiti s menopauzom i tu se također ključnom pokazala njezina beauty rutina. Čak i kroz promjene koje nam nameće to životno razdoblje svake žene, važno je kožu njegovati i koristiti kvalitetne proizvode poput antioksidansa, retinola i sl.", kazala je.