Kako njegujete kožu tijekom hladnijih dana? 

Vjerna sam sjajnom brendu La Roche-Posay. Baza je i ljeti i zimi ista: ujutro serum Hydraphase Intense ili Redermic C i gel za područje oko očiju Hydra Intense, a navečer Redermic R na bazi retinola. Zimi potom nanosim kremu Hydraphase Intense Riche, a ljeti kremu iz iste linije, ali Légère s UV zaštitom. Obožavam kreme i pratim sve što se pojavi na tržištu. No dobar san ipak je jedan od najvažnijih rituala za lijepu kožu.

Zanosna Ana Marija Bokor Vrdoljak otkriva čemu i kome duguje svoj mladolik, svjež i zdrav izgled.

Kako njegujete kosu?

Moju kosu već godinama proizvodima Keune njeguje Ivan Skender u Beauty Centru Royal, a za frizuru su zadužene drage cure u ‘Do šminke i frizure za pol vure’, gdje kosu tretiraju Subrinom. Obožavam ići na frizure, ali sve češće uživam i u svojim prirodnim kovrčama. 

Što uvijek imate u kozmetičkoj torbici?

Douglasov Aquarelle Powder i Chanelov Le Teint Ultra, kompaktni matirajući puder, maskaru Lancôme ili Chanel, Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Long Wear Eyeshadow Stick koji nepokolebljivo stoji na očima cijeli dan, sivu olovku za oči Elizabeth Arden, nježno ružičasto rumenilo Clarins, zatim otkriće za moje svijetle obrve Benefit Ka Brow te ruževe MAC, Chanel i Pupa od puderastih, breskvastih do jarkih i crvenih, ovisno o prilici. Mnogo sam toga nabrojala, ali pažljivo sve nanosim jer želim njegovati prirodan izgled. 

Kako se opuštate nakon napornog dana? 

U društvu s puno smijeha ili u miru obiteljskog doma. Volim odlaziti kozmetičarki Suzani Filipović koja mi je otkrila opuštajući tretman za lice pomoću radiofrekvencije i ultrazvuka, a opušta me masaža Nikoline Ivkočić. Volim se opustiti u igri s kćeri Ivom Katarinom, volim kada zajedno predvečer prošetamo našu Valu. Vikendom rado idemo u prirodu s prijateljima, družimo se i boravimo na zraku. Imam tri sestre, velika smo obitelj i jako smo povezani. Vesele me naši susreti koji su puni smijeha. Prije spavanja uvijek me pokraj kreveta čeka dobra knjiga u čemu posebno uživam.