Jedna od naših najpoznatijih glumica Ornela Vištica trenutno je vrlo zauzeta brojnim angažmanima, a samo za Story.hr progovorila je o tome kako izgledaju njezine pripreme prije izlaska na pozornicu. 'Ja volim make-up i nije mi problem sjediti mirno dok me šminkaju. Svaka uloga sa sobom nosi neku novu osobnost i mene to jako veseli. Uskakanje u novi lik uvijek je izazov, ali i prilika za učenje o sebi te razvoj snalažljivosti', kazala je Ornela.

Dodala je kako joj je bez obzira na ljubav prema make-up-u skidanje šminke ipak draže. 'Teška šminka iscrpljuje kožu, pa ju je potrebno dobro nahraniti i njegovati. Ja koristim razne kremice, pilinge, ali isto je tako vrlo važno imati kvalitetnu prehranu i dobar san. Kožu je jednako važno njegovati iznutra kao i izvana', smatra Ornela. Svoju beauty rutinu pokazala je i objavivši kratak video uradak na svojem Instagram profilu u kojem nakon odrađene predstave pozira s maskom za njegu lica. 

Ornelu gledatelji trenutno imaju priliku gledati u predstavi 'Krletka' u satiričkom kazalištu Kerempuh gdje mijenja kolegicu Maju Posavec. 'Veseli me ovaj angažman, predstava je odlična i zaista uživam. Uvijek postoji određena trema, ali ako je osoba profesionalac, tada mora biti spremna na sve izazove. Uostalom, tome su nas učili na Akademiji', rekla je. Pohvalila nam se i kako joj skakanje iz uloge u ulogu ne predstavlja problem, već zadovoljstvo, a uskoro ćemo je ponovno moći gledati i na malim ekranima. 'Imam puno posla, glumim u različitim predstavama, a uskoro pripremam i jednu televizijsku ulogu. Ne mogu još otkriti o čemu se radi, ali sam jako uzbuđena', zaključila je lijepa glumica.