Što najviše voliteistaknutinalicu?

Naglasak najčešće stavljam na smeđe oči, a za scenske potrebe dodatno ih istaknem debljom linijom crnog tuša, zanimljivom bojom sjenila te umjetnim trepavicama. Od ruževa volim crvenu i boju mesa, ali uvijek prethodno nanesem olovku za usne. 

Šminkate li se svakodnevno?

Da, to me opušta i veseli. Poprilično sam vješta u tome pa ću vam otkriti da sam za vrlo hvaljeni make up s Dore zaslužna sama. Ne zato što ne vjerujem vizažistima, nego zato što sam tim procesom šminkanja prije izlaska na pozornicu dobila dodatnu koncentraciju. Nešto poput ratnika koji prije borbe nanosi boju koja mu daje snagu i sigurnost.

Kako njegujete kožu? Volite li prirodnu kozmetiku?

Često mijenjam kreme jer sam primijetila da se koža lica brzo zasiti određene marke pa više nema početni učinak. Smatram da je za lijepu kožu najvažniji redoviti odmor i što više boravka u prirodi. Nakon napornog dana ništa ne pomaže kao vruća kupka u nekoj od čarobnih kuglica Lush.

Kako njegujete svoju plavu kosu?

Obožavam dugu kosu, a mislim da mi ova trenutačna nijansa plave najbolje pristaje. Najvažnije mi je redovito bojiti izrast, otprilike jednom na mjesec, a kada obaveze dopuste, nanosim masku Keune Care Vital Nutrition koja mi nahrani kosu i učini je blistavom. 

Koji ste beauty trik naučili od vizažista?

Vizažistica Sanja Agić dala mi je vrijedan savjet da prije nanošenja tekućeg pudera obavezno na lice nanesem sloj hidratantne kreme. Što više pudera, više bazne kreme. I toga se držim.