Kaže se da se na drastične promjene frizura u životu odlučujemo u trenucima kada nam je potreban svježi start i promjena koja će nas okrenuti za 180 stupnjeva. Bilo zaista do toga ili jednostavno do zasićenja jednog te istog odraza u ogledalu svakog jutra, nova frizura može učiniti drastičnu promjenu za naš imidž i samopouzdanje. 

Znaju to i naše domaće dame koje su se za nadolazeću jesen pripremile promjenom frizura, a čini se kako su se sve odlučile malo 'pomladiti' i osvježiti svoje vlasi plavom bojom. 

Glumica Sementa Rajhard nedavno je svoju dugu tamno smeđu kosu obojala u plavo, a da joj se novi look sviđa potvrđuje i činjenica da ustraje u održavanju nove boje. Nedavno je objavila fotografiju na kojoj izgleda kao da je ošišala svoje duge uvojke te napravila popularni bob, no glumica se samo poigrala s pramenovima te one duge sakrila iza leđa. Lijepoj Sementi teško nešto može ne stajati pa možemo reći kako bi joj, ukoliko se odluči na još jednu drastičnu promjenu, kratka kosa odlično pristajala.

Na drastičnu promjenu frizure odlučila se i glumica Marijana Mikulić koja je također svoju tamnu kosu obojala u plavu. Uz to, svoju dugu kosu u potpunosti je skratila, a nedavno je izbrijala stražnji dio glave te napravila zvijezdu. Glumica je za ovaj imidž dobila brojne pohvale zbog kojeg ujedno izgleda puno mlađe.

Gianna Apostolski već duže vrijeme uživa u životu kao plavuša, a kako bi i ona osviježila svoju frizuru ošišala se na kratko. Kako je i napisala - mala, ali velika promjena dovoljna je bila da se svi za njom okreću. Bivša voditeljica dobila je brojne pohvale i komplimente na račun novog izgleda.