Odlazak na plažu za žene, ponekad, zna biti kao isplanirani izlazak u grad. Torbe, haljine, tunike, šeširi samo su neki od modnih dodataka koji, osim kupaćeg kostima, podignu modnu kombinaciju za popodnevni koktel s prijateljicama. No, ono na što niti jedna žena, osim majke prirode, ne može utjecati je i prirodna ljepota, a da su naše žene lijepe svjedoče njihovi brojni 'selfiji' s plaže.

Teško se oduprijeti novim beauty i modnim trendovima koji svijet svakodnevno nameće i koji stvaraju iluziju savršenih ljepotica bez mana, no čini se kako su u ovim ljetnim danima i poznate dame, koje su uvijek pod povećalom, odbacile tešku šminku i odlučile pokazati kako prirodno izgledaju.

Ove godine najveći modni hit definitivno je pletena torba, prugasti kupaći kostimi i mačkaste naočale, a među našim poznatim Hrvaticama hit su i fotografije bez šminke. Jadran je opet bio top destinacija gdje su brojne pjevačice, glumice i manekenke odmarale od posla i hvatale boju, a osim svojih isklesanih tijela, pokazale su koliko su uistinu lijepe.