Ona je fashion, beauty i travel blogerica koju na Instagramu prati više od 286 tisuća pratitelja, dok se njezin Facebook profil sviđa više od 340 tisuća ljudi. Ako tome dodamo i da je kći neprežaljenog kralja funka, Dina Dvornika, kao i to da je prije nešto manje od pet mjeseci postala mama, sasvim je jasno zašto je sve što radi ova 27-godišnjakinja itekako zanimljivo. I dok je uvijek lako dobiti uvid u njezinu svakodnevicu, obzirom da je jako aktivna na spomenutim društvenim mrežama, nije baš tako jednostavno iz Elle izvući odgovore na neka privatna pitanja. No nama nije odoljela te ni trenutka nije dvojila hoće li ili ne s nama razgovarati o svojim beauty navikama, o tome koliko joj se svakodnevica promijenila otkako je njezin život obogatila malena Balie, kako na sve to gleda njezin zaručnik Charles i još na mnoga pitanja. U nastavku pročitajte zanimljiv razgovor s njom.  

Kako izgleda tvoja svakodnevna beauty rutina? Što nikako ne preskačeš nakon ustajanja? I na koji način brišeš tragove umora i nespavanja?

Sve se promijenilo kad sam ostala trudna. Proradili su hormoni i koža mi se počela puno više mastiti pa sam počela redovito čistiti lice micelarnom otopinom, katkada i do tri puta na dan. No očistim ga čim se probudim pa nanesem booster Minéral 89* iz laboratorija Vichy. Tek tada nanosim kremu te šminku i, ovisno o obvezama, ne diram lice do navečer, kada ponovim čiščenje i ponovno nanosim 'the'  Mineral 89.

Koliko su se stvari promijenile otkako si postala mama, obzirom na to da više nemaš jednako vremena kao i prije?

Sve je nekako pojednostavljeno. Kosu perem svaka četiri dana umjesto svaka dva kao ranije, ne koristim više ni sjenila za oči ni rumenila za lice, samo tuš, maskaru i puder. Važno mi je da budem brza pa mi je tako danas najdraža frizura ona koja ide u rep.

Koliko ti vremena treba da bi se našminkala i spremila za dnevni izlazak, jesi li postala brža i spretnija otkako si mama? 

Treba mi doslovno 60 sekundi, možda i manje. Baš sam se ispraksirala. 

Postoji li nešto što više ne stigneš raditi otkako imaš Balie? 

Nista više ne stignem. Sve se promjenilo, sad imam neke druge stvari koje moram stizati pa više ne znam ni što moram. Ponekad ne znam ni koji je dan u tjednu.

Je li ti se ikada, primjerice zbog umora, dogodila kakva beauty pogrešaka poput odlaska na spavanje sa šminkom? 

Događala mi se 10 godina zaredom... Prije nikada nisam skidala šminku prije spavanja, ne znam zašto nisam imala naviku, no tada se i nisam previše šminkala

Izađeš li ikada u grad nenašminkana? 

Rijetko... lažem, nikada!

Što nikada ne bi napravila kad su u pitanju beauty rituali? 

Ne želim to ni izgovoriti, jer čim kažem da nešto neću, odmah mi dođe da to napravim. Spremna sam sve probati prije nego umrem.

Koji ti je proizvod koji si isprobala u posljednja tri mjeseca najdraži? 

Na prvom je mjestu definitivno već spomenuti Vichy Minéral 89* koji je tek nedavno stigao na tržište, jer ako si ustrajana u korištenju poput mene, rezultati će zaista biti super. Već za pet dana koža se lijepo pročisti i smanji se vidljivost vanjskih utjecaja na lice, uz to jako volim i kokosovo ulje, sviđa mi se osjećaj na koži idući dan, no s njim se ne smije pretjerivati jer može izazvati kontra efekt.

Premda si još mlada za bilo kakve estetske zahvate, zasigurno imaš svoj stav o tome? Što misliš hoćeš li jednoga dana poželjeti posegnuti na nekim? 

Razmišljala sam isprobati pa čak i snimiti video na tu temu. Botox i fileri su nešto što tijelo razgradi pa me to ne bi bilo strah isprobati. No oduvijek sam razmišljala o tome da ispravim grbu na nosu, no nakon što bih svaki put čula neke strašne priče na tu temu, nikako da se odvažim na taj korak. Zapravo, što sam starija shvaćam da mi manje smeta taj moj nos. No zato bih se s filerima sigurno poigrala, jako mi se sviđaju rezultati na drugim ljudima. Doduše, malo strah i osude drugih, no nadam se da će moje vlastito zadovoljstvo to prebroditi. A do tad imam photoshop. 

Što sve radiš u svrhu prevencije znakova starenja? Kad si (i jesi li) započela s korištenjem takvih preparata?

Nisam još, no već primjećujem na sebi lagane znakove boranja, ali ništa značajno, baš zato i razmišljam o prevenciji. Što se preparata tiče, svi kažu da je potrebno piti puno vode i hidratacijskih krema. Nisam jos toliko predana tome, ali svakako bih trebala.

Kada gledaš neke svoje stare fotografije, pronađeš li kakav beuaty look koji više nikada ne bi ponovila?

Joj da, imala sam iščupane sve obrve pa nacrtane s razmakom od skoro 'metar' između. Katastrofa.

Možeš li nabrojati tri stvari koje nosiš u svojoj kozmetičkoj torbici?  

Crni tuš, olovka za obrve, crveni ruž!

Što ti je najvažnije kad je u pitanju njega tvoje kćerkice? 

Volim mirisna baby ulja, jer na njoj ostanu dugoooo mirisna pa je njuškam po cijele dane. Bebe tako super mirišu.

Pita li te Charles za kakav beauty savjet i koliko je uopće on zainteresiran za takve stvari? 

Njega to ne zanima. On mrzi kreme i ulja, tipičan muškarac.

* Dnevni booster za snažniju i puniju kožu

Jedinstvena kombinacija Vichy mineralizirane termalne vode po prvi puta u koncentraciji od 89% udružena s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla. Minéral 89 jača funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih utjecaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je hidratizirana, boljeg tonusa i blistava... puna zdravog sjaja.

Proizvod je namijenjen svim tipovima kože, jača funkciju barijere kože protiv vanjskih i unutarnjih štetnih utjecaja i koristi se kao 1. korak svakodnevnog rituala njege kože u gradskoj okolini.