kada je u pitanju njega kože, prelijepa Eva Longoria sluša samo jednu osobu - svoju mamu Ellu Evu Mirales. Naime, 42-godišnja bivša Kućanica otkrila je kako od prvih dana njege kože sluša savjet svoje mame kako se njegovati i, unatoč suradnji s brojnim najboljim vizažistima na svijetu, ostala je vjerna obiteljskoj tradiciji.

Jednostavna rutina njege nalaže obaveznu dnevnu hidrataciju kože, a kremu uvijek nanosi pokretima prema gore - kako bi se ubrzala prokrvljenost kože i time zadržala mladolikost lica! Govoreći za US Weekly o ritualima njege i uzoru, prelijepa brineta je istaknula: 'Moj uzor je moja mama. Obožavam njezinu jednostavnu rutinu njege. Oduvijek mi je govorila da kremu nanosim prema gore, nikada ne pokretima prema dolje. Stoga kada god pomislim na njegu kože uvijek me asocira na moju obitelj.' Eva je dodala i kako se uvijek vodi devizom 'manje je više' kada je make up u pitanju, a njezin su izbor uvijek i samo puder, maskara i bronzer!

Popularna L'Orealova ambasadorica ljepote priznala je i da je 'ovisnica' o zaštiti od sunca pa tako kreme sa zaštitnim faktorom stavlja uvijek i u svakoj prilici. Kao pobornica prirodne ljepote ohrabruje i druge žene da se ne šminkaju kada to ne trebaju te da nastoje uvijek izgledati što prirodnije! N. P. Fotografije Instagram