Početna Beauty 33 prikaza 30. ožujka 2017.

FATALNE I OBRIJANIH GLAVA Ljepotice kojima se divimo zbog hrabrosti

Natalie Portman

Imati obrijanu glavu više ne označava samo stil šišanja, to je postao stav! Baš kao što je model Jourdana Phillips jednom izjavila u backstageu na Victoria's Secret reviji u Parizu: "Više se ne osjećaju prisiljenom pridržavati se društvenih standarda o ljepoti, nego sam slobodna raditi što hoću”, i to je osjećaj koji dijele mnoge žene s ovakvom frizurom, neodređenom spolom! Slično njoj, kada su internetski trolovi kritizirali glumicu Jada Pinkett Smith jer je kćeri Willow dopustila 2012. godine da obrije glavu, ona je uzvratila na Facebooku: „Willow je željela skratiti svoju kosu, a njezina ljepota, njezina vrijednost, njena osobnost se ne mjere dužinom kose!” Stoga vam doosimo pogled nekih od najupečatljivijih obrijanih frizura i značenje iza svakog izgleda. Kristen Stewart Glumica se ošišala zbog nove uloge u filmu "Underwater" u kojem glumi inženjerku strojarstva koja radi na naftnoj platformi na dnu oceana. Kako većinu vremena nosi kacigu na glavi, tako je ovu frizuru prihvatila kao najpraktičniju od svih. I fantastično joj stoji!

Kristen Stewart | Author:
  Amandla Stenberg Jedna od ponajboljih holivudskih mladih glumica ošišala se, također, za potrebe filma "Where Hands Touch", u kojem se radi o priči o odrastanju djece u nacističkoj Njemačkoj. "Obrijala sam glavu za ulogu, no osjećam se fantastično s ovom frizurom. Osjećam se tako aerodinamičnom sada", otkrila je na Instagramu.
Amandla Stenberg | Author:
  Jessie J Pjevačica je obrijala glavu 2013. godine u humanitarne svrhe i time skupila pola milijuna funti za Comic Relief.
Jessie J | Author:
  Lupita Nyong'o Lupita je svoju glavu obrijala još dok je bila 19-godišnjakinja i do danas je zadržala taj stil. "Danima sam razmišljal ao toj frizuri, a jednom kada sam se obrijala bio je to jako oslobađajući osjećaj!", otkrila je medijima.
Lupita Nyong'o | Author:
  Natalie Portman Prekrasna glumica obrijala je glavu za potrebe filma "V For Vendetta" 2005. godine.
natalie portman | Author:
  Napisala: N. Petan Fotografije: Getty Images

Komentari