Pretražujući Instagram, primjećujemo da najviše lajkova dobiva određena vrsta fotografije. Tako su one snimljene na plaži, u zalazak sunca, u kupaćem kostimu te selfie supermodela najobožavanije na Instagramu. Glumac James Franco rekao je u intervjuu za Late Night Show: “Kada na Instagramu objavim nešto o svom novom filmu ili knjizi, dobijem malo lajkova. Kada skinem majicu i opalim selfie u kupaonici, dobijem ih milijun.” Čini se da jednako vrijedi za holivudske glumce i svjetske supermodele te zvijezde Instagrama: golotinja dobiva lajkove.

Bilo da je riječ o Alessandri Ambrosio i njezinu dekoltiranom selfieju s talijanske rivijere, Naomi Cambell na plaži u Dubaiju, Joan Smalls u laskavoj pozi na Mauricijusu ili pak Kaiji Gerber, kćeri supermodela Cindy Crawford i biznismena Randea Gerbera, koja je fotografijom na plaži stekla milijun pratitelja na Instagramu (sada ih već ima 3,5 milijuna), supermodelima je, kao i svima, potrebna primjerena zaštita od sunca.

Stoga smo sastavili popis preparata za sunčanje, ali i nakon sunčanja, koji su kao stvoreni za lifestyle supermodela, a pritom smo se vodili vrlo jasnim kriterijima: preparati za sunčanje moraju biti učinkoviti, praktični za nanošenje, glamurozne teksture (npr. Shiseido) i moraju imati visoki faktor (npr. Eucerin). Jer supermodeli si zbog posla ne mogu dopustiti opekline od sunca. Osim toga, teksture moraju biti glamurozne i moraju lijepo mirisati (npr. Estée Lauder) te stvarati senzacionalnu ugodu na koži (npr. L’Occitane). Supermodeli, ako ovo čitate dok pozirate na plaži, evo proizvoda koji će vas oduševiti!